Angelica Lagergren

Tungt att säga hej då

Måndag, regn och nytt avsnitt av Tvillingpodden. Det har strömmat in fina mail om det nya avsnittet där vi pratar lite om skilsmässan. Svårt det där. Jag vill såklart dela med mig av hur jag mår, men inte säga dåliga saker om Stefan. Jag är trots allt väldigt glad över att vi träffades. Över att vi gifte oss och fick två fantastiska barn.

 Jag har lärt mig mycket av vår relation, både om mig själv och annat. Jag sitter i väntrummet nu hos läkaren, sen väntar jobb inne i stan. Nu är det Stefans dagar med barnen i två dagar, det kändes tungt att kramas hej då imorse. Men två dagar går fort. Snart är de i min famn igen. Poloväder i Stockholm. Jag älskar när det regnar, helst skulle jag bädda ner mig i sängen och kolla på film samtidigt som regnet öser ner utanför fönstret. Men det får bli en annan dag! Nästa vecka har jag och barnen semester, längtar! 

Jag ser och läser alla era kommentarer men har problem med att svara pga teknikstrul. Hoppas att det löser sig under dagen. Så fint  av läsaren Maria att be om ursäkt för hårda ord, så glad för det. Tack! <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina Hellström

    Jag har varit i din situation och vet hur tufft det kan vara. Men samtidigt så är det de bästa som hänt så här i efterhand, annars hade jag ju inte träffat Johan och fått lilla Nellie. Allting har en mening, även om man ibland inte inser vad meningen var förrän efter ett tag. Stor kram!

  2. Liv Ringström

    Är aldrig kul att behöva säga hejdå, skönt att det bara är två dagar iallafall! Förstår om det är en omställning, speciellt när man är van att alltid ha dom där. Hoppas du / ni får en fin vecka. kram!

  3. Susanne

    Väldigt smart av mig att börja lyssna på Tvillingpodden när jag står på jobbet…NOT
    Så sorgligt… det brast för mig när ni pratade om att det jobbigaste är att inte få vara med barnen 100 %.
    Största kramen till dig Angelica!(Självklart till Jessica också)

  4. Diana

    Vilken stark människa du verkar vara. Beklagar att ni går skilda vägar, inte kul med skilsmässor men om det är det som är bäst för er så är det självklart den vägen ni ska ta. Önskar dig all lycka i livet och är övertygad om att du kommer att klara det fint, du verkar vara en powertjej verkligen. har inte följt din blogg tidigare mer än extremt sporadiskt någon gång men vet vem du är såklart.
    Ha en jättefin dag idag och hoppas dina små snart är i din famn. <3

    1. Maria

      Åh Angelica – jag är så glad att mina kommentarer har nått fram till dig – det var huvudsaken. Det verkar som att kommentarerna inte har publicerats o det spelar ingen roll för mig. Det viktigaste är att du fick ursäkten❤️ Ibland ska man verkligen tänka efter några ggr innan man säger/skriver något. Jag hejar på dig!! Och tycker att du ska tänka på att bygga en stark individ – bygg extra mkt skinn på näsan – då är man rustad för nuet och framtiden. Stor kram!!!

  5. Charlotte

    Jag har varit i din situation för många år sedan och jag kan bara lova att det blir bättre!
    Lita på magkänslan, välj att svälja hårda och elaka ord, ta ett steg tillbaka och ladda batterierna.

    Jag sa aldrig ett elakt ord om min sons pappa, trots att mycket elakheter flög (och flyger än idag) åt mitt håll – när min son idag frågar om separationen eller om saker som pappa sagt kan jag rakryggad säga att jag aldrig sagt ngt elakt om hans pappa, att jag alltid respekterat honom och att jag alltid gjort allt för att underlätta deras relation (idag är sonen 14år)….dagen kommer när barn förstår vem som handlat fel och vem som alltid satt barnen i första rum och då kommer det vara värt allt!

    Att bete sig som ett svin kommer slå tillbaka oavsett om det är IRL eller som inlägg i en blogg, barnen förstår mkt mer än vad man tror och bästa känslan är, som sagt, att veta med sig själv att man aldrig gjort ngt fel – sen att jag gråtit och skrikit elakheter inför mina vänner är en helt annan sak…det behöver man men inför min son har jag aldrig visat att ngt…och det är jag oerhört tacksam för idag, att jag inte sagt ngt elakt trots att jag ibland typ fått gå ut för att ta några djupa andetag….

    All kärlek och lycka till – dagen du minst anar det kommer han dessutom stå där, mannen som det är menat att du ska leva med, han som lyfter dig, som aldrig sårar och som tar hand om dina barn som om de vore hans egna <3