Angelica Lagergren

Sommaravslutning, sockervadd och solnedgång

Igår hade vi sommaravslutning på LOPPI och de (med Emelina i spetsen) hade ordnat så himla fint på kontoret. Vi fick lunch, pratade om halvåret (!!!) som redan gått och vad som ligger i planen framåt. Jag jobbar ju inne på LOPPI på måndagar bara men är så glad över att få vara en del av det här kreativa, starka och drivna kvinnorna. Sen jobbar jag ju med LOPPI dagligen eftersom jag har min blogg här på portalen. Det känns fortfarande konstigt att skriva min blogg, vi var ju trots allt två som drev den i flera år. IMG_9058Vi fick fina sommarpresenter.

IMG_9063Klassiskt fruktfat.

IMG_4730Det var två tjejer från Depend på kontoret som fixade våra naglar, satte dit lösfransar och målade ögonbrynen. Lyx!

IMG_4741Vi åkte in till Gröna Lund och körde 5-kamp, eller jag tror att det blev 7-kamp. Jessica var så sjukt taggad och vann såklart. Mitt lag kom tvåa. Jag har träningsvärk i armen idag efter woody, Vi var några som åkte den nya Ikaros också och den var så rolig. Jessica bröt ihop efter att vi hade åkt och grät och grät och grät. Jag älskade den, jag tycker om att känna att jag lever på riktigt, haha.

IMG_9103När man är på gröna lund måste man köpa sockervadd och ta en bild vid slänggungorna, det är sen gammalt.

IMG_9099

Sheila som bloggar på barnplaggsguiden.se har också börjat jobba på LOPPI. Hon jobbar med sälj. Det är underbart att få jobba tillsammans med en vän.

IMG_9097

Mitt linne kommer från Zara, jag fyndade det igår på lunchen för 169 kr! Kjolen är från Michael Kors och sandalerna köpte jag på Mallorca förra året.

IMG_9128

Vi åt middag på BAR, deras skaldjur är magiska men där inne tog jag inte en enda bild. Jag såg att jag fick en kommentar om att allt gått väldigt snabbt med skilsmässan och så. Men som både jag och Stefan skrivit här innan, så berättar vi ju inte allt som händer i våra liv. Det var inte ett beslut som togs från en dag till en annan men ja, utåt sett så har det gått väldigt fort. Och i huvudet är det kaos stundvis, det är väldigt mycket praktiskt som ska lösas innan jag kan gå vidare helt.

Ibland känner jag att jag inte riktigt hänger med, men när det känns rörigt tar jag några djupa andetag och fokuserar på framtiden. Jag träffade en gammal kompis på Riche i helgen och han sa att det finns en anledning till att backspegeln i bilen är så liten, och framrutan så stor. Sant. Se bakåt då och då, men fokusera framåt.

IMG_9118Det var svårt att att fånga solnedgången på bild men det var rosa över hela himlen när vi åkte hem. Jag fick så mycket kärlek och energi igår från mina jobbarkompisar. Idag är det jag som hämtar barnen på förskolan och i morgon åker vi ner till Torekov för att fira midsommar. Jag längtar efter att få vara ledig tillsammans med barnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie Nyberg

    Kram fina du ❤ Snälla låt mig få rensa dina kommentarer så du slipper se allt onödigt skit som borde hinna hamna i skräpposten på en gång! Skickar all kärlek och styrka ❤ Helt galet vad folk tror sig ha rätten att skriva bara för att man har öppen blogg. Du kommer växa dig stark ur detta och Philip och Alice kommer få det toppen. Ni båda är fantastiska mot era barn! Ett nytt kapitel i livet är påbörjat och det kommer bli så bra❤ Kram

  2. Sofia

    HEJA DIG ANGELICA!!!!!!!

    Och jämförelsen med bilens framruta och backspegel är ju ta me tusan klockren, det tar jag absolut med mig!

  3. Lovisa

    Hejsan!
    Jag är 23 år nu och mina föräldrar skilde sig när jag var 6 år & vet ni? Jag har blivit en lycklig människa ändå 🙂

    Både mamma & pappa har nya respektive & är lyckliga på varsitt håll vilket är fantastiskt att se. Jag har dessutom fått en perfekt barndom i två olika hus med två lyckliga föräldrar.

    Något jag reagerar på är uttrycket om att ”ensamstående mammor är patetiska”? Det är respektlöst att säga så. Min mamma (som är ensamstående) var & är en helt fantastisk mamma som kämpat för att vi (jag & min bror) ska ha det bra. Pappa likaså.

    Sen vet jag inte riktigt vad som gått fel med kommentarerna här? Förhoppningsvis kommer vi om 5 år skratta åt de som var så fruktansvärt elaka i kommentarsfält och känna att det var ”sååå 2017”. Fram tills dess; En megakram till dig Angelica ❤️

      1. Lisa

        Vad spelar det för roll när hon är född – alla förtjänar att vara lyckliga och om det innebär att skilja sig så fine! Det vet man bara själv. Kram till Angelica!

        1. Maria

          Det spelar en ganska väsentlig roll. Ensamstående mammor på 60-70-talet levde helt annorlunda liv än ensamstående mammor på 00-talet.

          1. Lisa

            Fast det måste ju finnas folk som är olyckliga i äktenskapet nu för tiden också – jösses, varför ska man stanna kvar i ett sådant i såna fall när man kan förändra!

  4. Ida

    Vi kan nog enas om att Maria är ett troll. Och troll skall man ägna så lite uppmärksamhet som möjligt eftersom det oftast bara ger dom mer energi att fortsätta sitt beteende.
    Nu till hyllningen:
    HEJA DIG ANGELICA! Styrka, uthållighet och mod är det jag ser när vi talar om att vara ensamstående mamma! Och att få se hur jävla fint systerskapet sluter upp bland kvinnor i sådana situationer bekräftar bara vår storhet! Tiden läker sår och en står djäkla applåd för dig!
    🙂

    1. Maria

      Hahah ”applåd” ? Vi verkar leva i olika verkligheter.. i min värld är det andra kategorier av människor som jag skulle tillskriva mod, styrka och uthållighet.. men man får tycka olika ?

  5. Johanna

    Maria är du på riktigt?. Varför skulle ensamstående mammor vara patetiska?. Så onödigt att skriva en sådan kommentar till någon. Lärde inte dina föräldrar dig att har man inget snällt att säga så va tyst?. Hoppas att du får en underbar dag idag Maria och att du vaknar på bättre humör imorgon ??

    1. Maria

      Det är vad jag tycker, min personliga åsikt. Jag tycker att det är ett misslyckande att ”skynda sig” i äktenskapet att skaffa två barn bara för att det ”hör till” o sedan förvänta sig att livet inte ska förändras något – ex (som Angelica o många andra) vara ute i vimlet, på tillställningar och tom resor utan barnen. Det beteendet är enligt mig patetiskt för det leder ju till skilsmässa… Nåväl, önskar Angelica allt gott

      1. Anna

        Håller med dig Maria. Att skynda och skaffa barn bara för att alla andra gör det men inte räkna med uppoffringar av annat då blir det inte bra. Uppenbart att Angelica vill leva som en partyprinsessa, singel och 25 år. Det går inte så väl ihop sig med äktenskap och barn. Man kan inte både ha och äta kakan. Inte konstigt att Stefan tröttnat. Barnen på halvtid och paryprinsessa andra halvan av livet blir nog det bästa för Angelica. Som hon redan antytt ser hon fram emot all tid utan barnen.

  6. Maria

    Sorry men jag tycker att skilsmässa är ett enormt nederlag och misslyckande. Det är så typiskt 70-80talister att skilja sig när barnen är så små. Har hört ursäkter som ”bättre att barnen får lyckliga föräldrar istället för olyckliga”. Det är bara en lame excuse för att rättfärdiga sitt ego. Om man verkligen tycker så kommer man ju aldrig kunna vara kapabel till att leva med någon ett helt liv ? sen generellt sett så tycker jag att det inte finns något mer patetiskt än ensamstående morsor… lycka till i framtiden Angelica!

      1. Lina - Inredning och Inspiration

        Detta kan vara den elakaste kommentaren jag läst i en blogg, någonsin. Hoppas verkligen inte att du tar åt dig av den Angelica. Att kalla ensamstående mammor för patetiska är bland det vidrigaste jag läst. Min mamma blev ensamstående med tre barn när jag var tonåring och det finns inget patetiskt över henne över huvud taget. Vet få människor som kämpar så mycket för att få livet att gå ihop som ensamstående föräldrar. Skäms Maria!

        1. Maria

          Lina , ha i åtanke att din mamma troligen inte är 80-talist. Det är en himla skillnad på ensamstående morsor från förr och från idag.

      2. Camilla

        Så jävla fult att uttala sig sådär när man inte vet vad som ligger bakom! Styrkekramar till dig Angelica ?

        1. Maria

          Många av er verkar ha glömt att det råder yttrandefrihet.. det är mina åsikter. Råder Angelica till att stänga kommentarsfältet alt granska kommentarerna för det fall hon tycker att det är jobbigt att hennes läsare har åsikter. Men absolut – tar tillbaka min formulering om att ensamstående morsor är patetiska – det är enligt mig deras beteende som många ggr är patetiskt. Glad midsommar på er!

          1. C

            Jo vi är nog alla medvetna om yttrandefriheten här i landet, det är nog snarare din oförmåga att förstå när man bör och inte bör yttra sig exakt det man tänker och vad som far runt i huvudet på en. Du får givetvis ha dina åsikter, det är väl snarare så att alla ens åsikter man har kanske inte passar sig att kräka ur sig vilken tid som helst. Uppenbarligen mår Angelica fruktansvärt dåligt, och att du saknar noll empati för henne och inte för en stund kan sätta dig in i hennes situation är för mig helt ofattbart. Det visar snarare på saknad av uppfostran för din del.! Det spelar nog ingen roll om hon stänger kommentarsfältet så vi läsare inte kan se, hon kan ju fortfarande se alla elaka och oförskämda kommentarer som skrivs till henne, och det är väl snarare där fokuset är och inte att vi som läsare blir upprörda. Det är ju hon som har en väldigt svår tid i sitt liv nu. och som knappast mår bättre av att du och flera andra känner att ni bara måste skriva exakt det som verkar dyka upp i huvudet på er.

          2. Maria

            Fast vet du, jag har ingen skyldighet att ”sätta mig in i någons situation” överhuvudtaget.. om det är som du säger och Angelica mår så fruktansvärt dåligt att hon inte kan blogga elr ta in andras åsikter och kommentarer om ett liv hon faktiskt väljer att vara offentlig om – då ligger bollen hos henne att 1. Ta paus från bloggen 2. Stänga kommentarerna.

      3. Elisabeth

        Selv syns jeg ikke det finnes noe mer patetisk enn uoppdragne damer uten filter og sosial kompetanse… Og ikke vite hvordan man skal behandle og snakke med & til sine medmennesker syns jeg må være et enormt nederlag og i aller høyeste grad et tegn på å være mislykket…

      1. Ella

        Så äcklig kommentar! Jag är numera vuxen men är idag jävligt tacksam att mina föräldrar är skilda. Dem blev så mycket gladare och bättre föräldrar på varsitt håll än tillsammans. Heller skilda håll än att man som föräldrar går runt i ett förhållande som inte fungerar, barn märker sådant! Visst det kommer vara konstigt för barnen i börjar men dem är fortfarande små och kommer vänja sig. Jag ser lite som såhär på mina föräldrars separtion, dem blev lyckligare och så även vi barn. Jag har fått helt Två fantastiska extra föräldrar som är värda guld i mina ögon + Två fantastiska småsystrar, det bästa som kunde hända mig. Angelica du verkar vara en fin mamma och en härlig tjej, Låt det göra ont ett tag det blir bättre ❤

      2. C

        Wow, saknad av hjärta har du uppenbarligen! Du har ingen skyldighet alls med någonting, och att försöka få dig att förstå allmänt vett verkar lönlöst, så ha en fin kväll och hoppas du värmer upp lite inombords en dag 🙂

      3. Sofie

        Jag kan också tänka en himla massa saker när jag läser olika bloggar. Skillnaden på mig, som är född 1983 och är väluppfostrad, och dig som jag får förmoda är född tidigare än så, men uppenbarligen inte fått lära dig hur man talar till andra. Det du inte skulle säga till någon face to face har du ingen anledning att skriva till någon heller. Eller är du möjligen en sån som står och gastar förolämpningar till folk utanför ICA?

      4. Sofie

        Fast Maria jag tror att det är du som borde ta en paus från bloggen nu. Undrar varför du ens tycker att du ska läsa bloggen och skriva dessa äckliga kommentarer? Riktigt patetiskt också att tycka att du kan skriva vad du vill pga ”yttrandefrihet”. Bara för att det finns något sådant så betyder det inte att man kan gå och skriva elaka kommentarer. Håller helt med ”C” här ovan.

        All kärlek till dig Angelica <3 härligt att du bloggar igen!

    1. Hanna

      Men hjälp… vilken stenålderssten kravlade det här nättrollet fram från? Heja dig Angelica på alla sätt! Jag försöker skicka massa nätkärlek så kan vi väl låta den här dagen handla om just det istället – pepp! ?

    2. E

      Hur kan du ens inleda med att säga sorry när du uppenbarligen inte är ett dugg ledsen över de elakheter du kräks ur dig i denna kommentar! Maria, har du ens funderat en eller två gånger på att det här kanske inte är något Angelica VALT skulle ske? Vi vet ingenting om vad som ligger bakom skilsmässan och att du har mage att ösa ur dig detta till Angelica i en såhär sårbar tid i hennes liv visar bara på hur hjärtlös du är som människa. Om det är någon som är patetisk så är det du Maria,..

    3. Camilla

      Om du är samma Maria som skrev helt vidriga kommentarer under pausinlägget, där de bad läsarna att inte spekulera, vill jag bara säga: sluta läs bloggen om det är så jobbigt för dig att inte skriva något snällt/vettigt/stöttande. Du förpestar med största sannolikhet Angelicas dagar, som antagligen är jävligt jobbiga som de är, med dina vedervärdiga åsikter och tyckanden.

      Angelica, var stark och försök strunta i idiotiska kommentarer som den här och så många andra som du fått. Jag kan inte tänka mig något värre än att gå igenom en skilsmässa när barn är inblandade! All kärlek till dig!❤️

    4. Amanda

      Att lämna såna här kommentarer tycker jag är ett enormt misslyckande och fruktansvärt patetiskt. Vidrigaste jag läst formulerat av en annan människa. Yttrandefrihet i all ära men att en vuxen människa beter sig som en ren och skär mobbare är bara vidrigt. Tycker du inte om ensamstående mammor skulle du slutat läsa bloggen när dom gick ut med att det blir skilsmässa. Blir så arg så jag kokar. Tror många skulle må mycket bättre av att du fortsättningsvis håller käften Maria.