Angelica Lagergren

En paus

Nu är det dags för en paus. Bloggen kommer inte att uppdateras och jag kan i dagsläget inte berätta varför, eller ens säga ett datum när den är igång. Jag ber er att inte spekulera varför, tack för visad hänsyn. /Angelica

IMG_8431

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Herregud, OM det är som det påstås så all kärlek till dig Angelica! <3 att inleda en annan relation när man redan har en är det absolut fulaste, elakaste och värsta man kan göra. Det spelar ingen roll hur dålig man anser att sin nuvarande relation är, det är ingen ursäkt utan bara den feges sätt att skylla ifrån sig. Det är helt sjukt och vidrigt.
    Om så inte är fallet hoppas jag S får upprättelse och jag ber i så fall om ursäkt för förhastade slutsatser.
    Stor kram och hoppas höra från Angelica snart, ÄLSKAR tvillingpodden! <3

  2. Stina

    Hörde att Stefan hittat någon yngre förmåga… Känner så mycket med dig Angelica, män är svin.

  3. K

    Shit vilken soppa… stackars er! Men fattar att när det inte går längre så går det inte längre. Oavsett om det var otroget eller inte som det spekuleras i så önskar jag er vänskap er sinsemellan om inte för era barns skull… och hoppas du angelica får bo kvar i huset och nära din syster som betyder så mycket ❤️

  4. Emma

    Hoppas att det löser sig på bästa sätt för er oavsett vad som händer/har hänt. Vi är många som hejar på er och som följer er dagligen. Ta hand om er ❤️️

  5. Karin

    Men vad HÄNDER i kommentarsfältet?! Herregud, sluta skriv så fruktansvärt jävla elaka kommentarer! Om det nu är så som ni spekulerar i, så förstår ni väl att det är väldigt känsligt och kan göra jätteont att läsa sånt som ni skriver. Varför vill ni såra dem, när de uppenbarligen har det jobbigt redan? Eller överhuvudtaget? Hoppas att ni skäms över er själva. Och till Angelica och Stefan: jag tänker på er och hoppas att ni kan ta hand om er själva och era barn i den svåra tid som jag förstår (oavsett orsak) att ni befinner er i <3

  6. Felicia

    Ett skepp kommer lastat med MASSOR av kärlek!!!!! <3 <3 <3 Ignorera trollen! De är bara avundsjuka. Ser ingen annan anledning till att vara så respektlösa som de är här i kommentarsfältet. Jag hoppas allt blir bättre snart. Mitt bästa tips är kramar, från vem som helst i vilken situation som helst. Men kramar är bra för kramar är kärlek

      1. Moa

        Vilken taskig självkänsla du måste ha Paulina, jag hoppas det sitter en liten snorunge bakom skärmen och inte en vuxen kvinna så som du betet dig. Att gotta sig ändras olycka är så jävla tragiskt.

        1. Paulina

          Vilket tråkigt liv du måste ha Moa då du agerar vakthund åt några wannabes som du inte ens känner. ???

          1. Moa

            Ja dessa wannnabes verkar fylla din vardag en hel del med tanke på kommentarerna. Jag agerar inte vakthund, däremot tycker jag att kvinnor ska backa varandra istället för att bete sig som du gör.

      2. Nilla

        På ett förhållande som du skulle vilja ha men inte har? Dina önske tanke för att du vill ha Stefan. Har du fått nobben så du ska hämns. Eller är du bara en liten patetisk person som vill ha uppmärksamhet.

  7. emma

    GUD vilka sjukt taskiga kommentarer. Hoppas verkligen att du klarar av att inte bry dig om alla dumma idioter som uppenbarligen läser er blogg Angelica!! Stor kram <3 <3 <3

  8. Marie

    Här spekuleras det hejvilt. Oavsett om de ska gå isär eller inte är det deras beslut. Och någon skrev ”stackars skilsmässo barn” de är det dummaste jag läst idag. Jag är oerhört glad att mina föräldrar skilde sig som då blev lyckliga på varsitt håll istället för olyckliga tillsammans . Men till saken låt dem vara de kan ju vara så enkelt att de känner att sociala medier tar över livet och bara vill ha en paus från det. Herr och fru Lagerrensning vilka prövningar livet än utsätter er för så kommer allt bli bra tillslut!

  9. Paulina

    Men är ni dumma på riktigt? Det är klart att det är slut. Att tro att man kan skaffa 2 barn så tätt utan att att samtidigt vårda relationen är väldigt naivt. Angelica har inte varit närvarande med Stefan och under påskhelgen uppdagades det att han har inlett en relation med en annan.

    ”När fyrverkerierna smällde över Stadion och alla glada människor sjöng med kände jag att detta är en nystart. Håkan sa ”Idag börjar sommaren. Det bästa i livet har inte hänt än”. Fint att tänka så tycker jag.”

    Så skrev hon i förra inlägget.

        1. Moa

          Paulina du kan ju skaffa ett samvete istället för att hänga ut en sådan sak här med tanke på att Angelica ber sina läsare att inte spekulera i varför.

          1. Annika

            Sorgligt och tragiskt att du skriver som du gör paulina, fast de bett att inte spekulera. Känns som mycket frustation som måste ur på någon annan. Hoppas du mår bättre snart

          2. N

            alltså gud va sjuka grejer det skrivs här! :):) folk har ju tappat det fullkomligt..
            antar att det blir så när man läser en blogg och ingen här känner angelica eller stefan på riktigt..då blir det liksom enkelt att spekulera..lite som att man snackar om kändisar…man har liksom ett avstånd till det
            Och jag hoppas att angelica och stefan också kan ta avstånd till vad folk skriver..det kommer ju liksom på köpet när man har en blogg. Man lämnar ut delar av sitt liv och vilken galning som helst kan ju kommentera. Men det är ju också viktigt att komma ihåg att man har rätt till en åsikt..sen behöver man ju inte vara så hatisk.
            Det som Paulina säger verkar ju vara påhitt..hur skulle Stefan ha tid till att träffa en ny..känns som den stackars mannen knappt sover eller har någon egentid förutom golfen. Och detta är bara en objektiv observation som läsare, inget annat.

  10. Libban

    Vadå elak kommentar från Maria?? Det är ju precis så det är! Lär er skillnad mellan näthat ( ett ord lika missanvänt som ordet kränkt) och välriktad kritik/info!

    Libban

    1. Maria

      Precis så är det Libban. Det folk inte verkar förstå är att man inte väljer vilka som läser ens blogg. Att Stefan och angelica väljer att öppna upp sina liv innebär ju också att de förväntar sig Feedback/respons. Detta blir ju i med och motgång. Läsarna har ingen skyldighet att tycka till positivt hela tiden i enlighet med angelicas åsikter. It goes both ways.. väljer man att dela sitt liv får man stå sitt kast och acceptera att människor kommer att ha åsikter

      1. Lisa

        Fast varför har man ett behov av att skriva vad man tycker, negativa saker eller sånt som kan såra till någon som uppenbarligen mår dåligt. Det förstår inte jag.

        1. Maria

          Den frågan är svår att svara på, det beror ju på vem du frågar ? Bloggar är väl till för att folk ska reagera åt ngt håll elr väcka känslor eller intresse. Då får man helt enkelt ta att folk skriver vad de tycker. Jag tycker verkligen att det är ett enormt misslyckande att skilja sig såhär kort tid efter att ha skaffar barn – det står jag för.

          1. Lisa

            Ja i debattfrågor, politik och liknande är det klart man vill ha åsikter men när det gäller någon som mår dåligt så känns det bara elakt och onödigt. Kanske jag hade respekterat sådana åsikter lite ifall den som kommer med dem åtminstone hade väntat till man sett att personen står på benen, mår ok och man fått veta vad det handlar om.

      1. Maria

        Det är väl ganska solklart. Mer än hälften av alla äktenskap i Sverige slutar i skilsmässa och en majoritet när barnen är små. Det är uppenbart att angelica och Stefan inte är ett riktigt ”power-couple” aka Alex & Amanda Schulman för att nämna ett exempel…

        1. Maria

          Tycker det är synd att dagens ”vuxna” är så svaga.. man klarar inte av småbarnslivet för att ens ego är större? Man klarar inte av att bita ihop i relationen och inse att dt är dags att växa upp.. tycker att det är hemskt synd att alice och philip blir skilsmässobarn. ?? stackars ungar…

          1. Nilla

            ”Har man inget snällt att säga så ska man hålla tyst” ett bra ordspråk. Just sådana kommentarer är så onödiga Maria.

          2. Frida

            Fy så jobbigt det måste vara för dig att du har ett behov av att vara ett ”nättroll” och ösa ur dig en massa skit och nonsens om något du inte har någon som helst insikt av. Hur du kan genom blogginlägg tro att du har någon som helst uppfattning om hur verkligheten faktiskt är? Att du inte kan tänka längre än näsan sträcker sig och att du med något typ av samvete kan ösa ur dig denna smörja och hopkok av strunt när det helt uppenbart är någon som lider och mår riktigt dåligt, ja det visar bara på hur pass litet hjärta du har att dela med dig till andra. Skäms!

          3. Annika

            Paulina och Maria, byt nr eller mail och sitt där och dividera. Ingen bryr sig om / vill läsa om era inskränka och otrevliga komentarer. Ni kan kontra med hurmycket ni vill ni har rätt till er åsikt. Men om er åsikt gör en annan människa ledsen är det på en annan nivå. Förstår ni inte ??

        2. Moa

          Känns det skönt att sparka på någon som refan ligger ner Maria? Du måste ha sån jäköa lass självkänsla som väljer att skriva två.riktigt elaka kommentarer. Skäms.

          1. Moa

            Jisses vilken dålig stavning det blev ? Inte lätt att skriva med en hand med en bebis i famnen. Hur som helst, hoppas Angelica och Stefan inte tar åt er av de idiotiska kommentarerna som skrivs här. Vi är många som vill er väl och som hejar på er. Ta hand om varandra ❤

          2. Maria

            Nej jag skäms faktiskt inte, det är enligt mig ett misslyckande. Och är det så att ngn i ett par har sårat den andra är det naturligtvis beklämmande.

Comments are closed.