Angelica Lagergren

”Det bästa i livet har inte hänt än”

Håkan var helt magisk igår. Han sa så mycket kloka saker. Det rann tårar flera gånger och jag fick ta Marias hand och krama den hårt. När fyrverkerierna smällde över Stadion och alla glada människor sjöng med kände jag att detta är en nystart. Håkan sa ”Idag börjar sommaren. Det bästa i livet har inte hänt än”. Fint att tänka så tycker jag. När spelningen var slut promenerade jag och Maria tillsammans med resten av publiken genom ett svalt Stockholm. Tanken var att vi skulle gå ut men båda längtade hem till sängen, så vi valde att åka hem till Maria. Hon bjöd på en mysig frukost i morse innan vi sa hej då. Hon skulle jobba och jag och Jessica skulle mötas upp för att överraska en brud på hennes möhippa. Bilder från den kommer ikväll! P1010763

Jag snodde hela skålen med blåbär för en fin bild. Jag älskar Marias matbord och stolar.

P1010771

En blandning av blåbärsyoghurt och vanlig naturell toppat med granola och blåbär. Så gott!

P1010760Jag är sugen på att köpa en sån här lampa hem till vardagsrummet, men är osäker på om den passar in hos oss. 

Nu längtar jag hem till barnen. Vi ska äta tacospizza till middag och sen ska vi nog se om Elsa vill leka en stund. I morgon är det 2-års kalas för Elsa och jag tänkte kolla om Jessica behöver någon hjälp med att blåsa ballonger eller baka kakor. Hon har alltid hjälpt mig väldigt mycket inför kalas, hon är expert på det där med tårtbakning. Jag tror att hon ska försöka göra en enhörningstårta imorgon.

P1010799Till lunch blev det en frukost nr 2. Jag skulle kunna leva på bowls just nu. Det är så jäkla gott! Den här kommer från Reload, ett ställe ni måste besöka om ni är i Stockholm och gillar acai bowls. Tips! Här hittar du recept på en acai jag gjort hemma. 

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. N

    Vem är Sofia Hjort Lönegård?? Hon kommenterar typ alla bilde på Stefans insta!! Och ja..jag har kollat..men om det är hans nya så är det ju knappast en hemlis längre….

  2. Fanny

    Tänkte bara ni ville veta att man ser om man googlar att du ändrat informationen om bloggen till: livet som ensamstående mamma. Så nu har vi svaret

    1. Eva

      Varför kan ni inte berätta vad som händer? Rykten om att Stefan hittat en annan… Bloggen blir bara Angelicas… Ett kort ”uttalande” så vi vet vad som händer..? Nu kommer någon ”det är deras ensak!” men njae, det har väl vi läsare rätt att veta? Två meningar vore nog. Jag blir iaf riktigt besviken om det här bara är en ploj för att öka intresset…

      1. Emma

        Men njae Eva, vi har ingen RÄTT att få veta. Tycker du att alla har rätt till ditt privatliv också? Ja, de bloggar om sina liv men har också rätt att välja hur mycket av sina liv de delar med sig av. Det är helt enkelt nyfikenheten som gör att du känner att du har rätt att veta.

  3. Vanja

    Det bästa i livet har väl ändå hänt? Två barn, de måste väl ändå vara det bästa i livet att ha belönats med ett mirakel inte bara en gång utan dessutom 2 ggr! Tror att du får fundera igen på vad som är viktigt redo inte!

  4. D

    Jag vet inte varför jag tycker att det är så tråkigt att se att ni båda tagit av er vigselringarna. Hoppas att ni löser era problem och hittar tillbaka till varandra.

    1. Emma

      Sådan grävande kommentar.. vem sitter ens och studerar bilder efter sånt..
      Jag tar av mig mina ringar då och då.. speciellt varma sommardagar. Behöver ju inte alls indikera förhållandet!

  5. Johanna

    Jag har den lampan och fullkomligt älskar den! Dock var min spontana tanka att nja den kanske inte skulle passa jättebra hos er. Fast nu har jag tänkt lite mer och visst kan ni få den att passa! Tycker dock att den sätter rätt stora krav på de andra lamporna som är i närheten. För er del den andra lampan i vardagsrummet (jag gissar att ni har en över soffbordet och en över matbordet) och hallampan/-orna.