Angelica Lagergren

Mysigaste sättet att vakna

05:50 vaknade jag imorse. Exakt tio minuter innan väckarklockan skulle ringa. Fåglarna kvittrade utanför fönstret. Jag vaknade av att Philip gosade sig riktigt, riktigt nära i sömnen. Ett helt fantastiskt sätt att vakna på. Jag hann aldrig stänga av väckarklockan så Philip vaknade också. Jag ville inte röra på mig när han låg sådär gosigt nära.

Strax efter 07:00 väckte jag Alice för att vi ska ha en sportslig chans att komma till förskolan i tid. Hon hade verkligen inte sovit klart. Det tog faktiskt ganska lång tid att natta henne. Hon ville inte sova men var supertrött. Jag fick stryka henne över pannan och ner över kinderna, så att hon ”är tvungen” att stänga ögonen. Då somnade hon på under minuten. Det är det där med att vägra stänga ögonlocken alltså, hehe.IMG_2390

Vi myste en stund i soffan innan vi drog igång allt med att borsta tänder, morgontvätta oss och få på oss kläder. Med oss menar jag att jag hjälper Alice och Philip, som ni ser på bilden hade jag redan kirrat mig själv.

Nu sitter jag på tåget på väg till jobbet med fredagsfeeling. Lyssnar på bra musik och tittar på när världens svishar förbi utanför. Ikväll väntar fredagsmys med barnen när Angelica är på Håkan-konsert på Stadion. Ska se om vi hittar någon ny film vi kan se och kanske äta lite, lite godis.IMG_2394/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Dema-Gravid i v 35

  När man läser kommentarerna här så börjar jag kan jag förstå varför inte Stefan bloggar lika mycket! Vi vet inget om hur dom har det, eller vem som trivs med vad så vi ska inte dömma Stefan! Är en man borta från sina barn och går ut så är det ingen som ifrågasätter, nu bara för att han är hemma så är det synd om honom!
  Har man det inte toppen i ett förhållande kanske det inte är läge att umgås alla hela tiden och påfresta ännu mera! Kan vara bättre att dela upp och få tänka och fundera själv. Min sambo gör ofta saker utan mig. Men det är för att jag trivs att vara hemma med barnen mer än att vara ute och vara social. Han däremot gillar både familjelivet och det sociala. Då passar det oss perfekt!
  Man ska inte vara så snabb att dömma, vi ser bara toppen av isberget. Låt dom få gå igenom det dom gör nu utan att ifrågasätta och mena att det är synd om någon.

  Jag är glad för alla inlägg dom orkar skriva just nu då jag verkligen gillar alla inlägg! Precis som N skriver här nere så är Stefan en så härlig bloggperson och jag hoppas inte du slutar skriva!

  1. Sanna

   Jag håller med dig helt. Och ännu mer tänker jag att Angelica är väldigt öppen med att hon inte mår bra och har det tufft, och då har läsare mage att skriva kommentarer som enbart är riktade för att trycka ner Angelica.. Som att sparka på någon som ligger ner. Nej kom igen, var lite snälla mot både Angelica och Stefan, dem båda behöver säkert det nu!

  2. C

   Håller med helt! De måste få göra saker på sitt vis och ska verkligen inte behöva försvara sina val. Jag är också mycket mer hemmakär men min man gillar att gå ut och vi har funnit VÅR balans där. Tex så hjälper han i 90% av de gånger han går ut till att lägga ett av barnen (3 och 5 år) då de emellanåt krånglar rejält vid läggning. Men det fungerar då vi bor utomlands och man sällan ses innan 21 och barnen inte ens märker att han är borta. Alla måste få göra det som passar dem!

   Det enda som jag tycker skaver lite här i bloggen är att, åtminstone jag, har fått intrycket av att de är att S gjort något som orsakat situationen med As ångest och det känns verkligen tråkigt att det i vissa kommentarer blivit en gissningslek. Vi har ju inget med det att göra, och jag vill absolut inte att de ska berätta vad som hänt, men nu har det blitt så konstigt när de skriver om problemet och folk spekulerar hela tiden. Det måste vara jättejobbigt för A och S, kanske bättre att undvika att skriva om den delen helt så det inte spekuleras.

   A och S, jag önskar er allt väl! Hoppas ni båda får må bra och vi har alla olika behov och jag hoppas ni kan hitta en balans som passar er 🙂 Kram

   1. C

    Poängen gick inte fram riktigt. Jag menar bara att det blir taskigt om någon anses skyldig för situationen utifrån det som skrivs när vi faktiskt inte har en aning om vad som hänt, och inte har alls med det att göra.

 2. N

  Tycker verkligen du verkar vara en otroligt härlig person Stefan! Verkligen den mysigaste och snällaste pappan. Hoppas verkligen allt är bra med dig och att du vill fortsätta blogga här för oss läsare. Vi är många som tycker om dina inlägg och helt enkelt uppskattar din bloggperson😊
  Om det skulle vara så att ni går skilda vägar..(hoppas så klart inte det men antar att tanken slagit alla här) så hoppas jag verkligen att du vill fortsätta blogga på en egen portal. Vi är många som tycker om dig!!!

  PS jag och min kille såg dig i humlan för något år sedan och vi ville gå fram men ångrade oss då vi inte ville störa☺️ Sjukt bra blogg ville vi båda säga!

 3. Malin

  Vad ovanligt att du är kvar med barnen medan Angelica är iväg. Verkligen.
  Gör ni aldrig något ihop?

  1. Tania

   Jag tycker synd om dig Stefan. Skulle min partner vara borta så mkt skulle vårt förhållande också krångla. Man växer ju ifrån varandra till slut. Tråkigt att se. man vet inte allt om er såklart men man blir lite frustrerad på det vi får inblick i. Hoppas ni löser allt.

   1. Lisa

    Instämmer. Visst har du precis varit iväg på din golfresa men den kvittas väl mot Thailand. Men alla andra dagar kvällar. När gör ni något som familj, inte bara ni som par utan även ni med barnen? Varför inte stanna upp och försöka ta vara på varandra i denna till synes svåra tid. Känns som att ni snarare undviker varandra än att försöka laga det som är trasigt.

   2. Herr och fru Lagergren

    Hej Tania,
    Det är inte ett dugg synd om mig faktiskt. Jag älskar att vara med våra barn, precis som Angelica älskar att vara med dem. Dock så är jag inte alls en lika social person som Angelica är. / Stefan

    1. Lisa

     Tror att de allra flerstavig föräldrar älskar att vara med sina barn.. Fullt naturligt. Men hur är det med att umgås hela familjen? Känns som att ni gör allt för att dela på er.. Både med och utan barn..