Angelica Lagergren

Snart åker jag hem

Min semestervecka och golfresa börjar närma sig sitt slut och vardagen både lockar och kallar. Det har varit otroligt skönt att komma iväg en stund och bara få fokusera på mig själv. Vara ensam och reda ut saker i mitt huvud och nu ska det bli otroligt skönt att komma hem till familjen igen ikväll. 

Men just nu står jag på en parkering på Lidingö och väntar på Axel. Sofia hade överraskat honom med bord på Punk Royale igår så jag tillbringade natten själv i golfhuset. Det gjorde inte så mycket. Jag åt godis, kollade House of Cards och somnade tidigt. Idag väntar en sist golfrunda och jag hoppas den blir bättre än gårdagens katastrofrunda. Men på väg tillbaka till Vidbynäs så måste jag ära frukost! Nu kommer Axel så vi hörs senare!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.