Angelica Lagergren

Golfresan dag 4

Igår var, och är fortfarande nu på morgonen, jag nere i Falsterbo och spelade golf. Det blev en hel runda på Falsterbo GK och nio hål på Flommens GK som ligger granne med förstnämnda golfklubb. Äntligen hade jag vädret med mig med strålande sol även om pålandsvinden kylde på förmiddagen.P1010582 P1010579 P1010576 P1010586Bägge banorna ligger precis vid havet. Det är sandstrand, sanddyn och sen golfbana. Helt makalösa utsikter. Och man kan ju inte annat än älska de små badstugorna som finns här nere på Näset. Jag skulle lätt kunna spendera en vecka varje sommar här nere om möjligheten fanns till det. Rundan på Falsterbo GK gick kanon. Men jag orkade verkligen inte med en runda till så rundan på Flommens GK kanske vi inte behöver prata om. Men vackert var det även där och badstugorna ännu mer påtagliga.P1010590 Jag älskar självutlösaren på vår kamera. Jag har en helt fantastisk version av den här bilden ovan som jag tänkte dela på Instagram under dagen. Bilden är tagen på Flommens hål 7 som ligger precis bakom sanddynerna. På nästkommande hål blev jag och några spelare på hålet efter det attackerad av häckande, aggressiva fåglar för att vi råkade spela våra bollar lite för nära deras bo i ruffen mellan hål 8 och 9. Som tur är finns den lokala regeln att man då får flytta på bollen så att man inte stör fåglarna.P1010587 P1010592Bilden nedan är min utsikt från hotellrummet i solnedgången. Man verkligen känner lugnet bara av att titta på bilden.IMG_2350Idag blir det en resdag när klockan ringer. Hela vägen från Falsterbo upp till Vidbynäs lite väster om Södertälje. Är det fint väder ska jag försöka åka så mycket småvägar som möjligt bara för att ha möjligheten att åka nedcabbat, så jag håller tummarna för det.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Ååh, jag har lyxen att ha min mormor i Falsterbo, spenderar alltid några veckor varje sommar där nere, underbart! Ser nog en bekant badhytt i bakgrunden 😊 hoppas hemresan går bra!

  2. Sofie

    Åh, jag är uppvuxen på näset och tillbringar somrarna där med min familj. Älskar verkligen Skanör och Falsterbo och en av alla badhytterna (japp, det är så det heter 😉)längs flommens bana är familjens. Om en månad tar vi cyklarna ned till stranden. Längtar!