Angelica Lagergren

Återhämtning från återhämtningen

God morgon på er denna onsdag! Om golfen igår inte gav mig särskilt mycket återhämtning så var Strandbaden precis vad jag behövde för att värma upp kropp och själ. Jag försökte i slutet av förra veckan få mitt rum uppgraderat till ett med havsutsikt, men det var fullbokat. Men vad möts jag av när jag kommer fram? Ett rum med havsutsikt.P1010517P1010544Jag älskar inredningen här och Instagrammade min middagsoutfit. Hamptons till Hamptons. Ni får spana mer på min Instagram för att se. Sen är jag en sucker för sådana här detaljer. Jag trodde att jag hade tappat något när jag packade upp vid ankomsten så när jag böjer mig ner möts jag av detta: P1010519Jag hade bokat hotell, SPA och tre rättersmiddag för under 1500kr när jag bokade tidigare i våras med en kampanjkod jag hittade och det kommer nog vara de bäst investerade 1500kr på den här resan. Alltså ingen smygreklam även om det kan se ut så.P1010524 P1010530Middagen serverades inne på Famillie och allt smakade otroligt gott. Och såg också gott ut så att när desserten kom in kom jag på mig själv att jag inte tagit en endaste matbild. Note to self: Be a better blogger. Men jag tänkte bara den tanken och sen stack jag dessertgaffeln i den bakade vita chokladen. Därför är tallriken vriden som den är, haha. Efter middagen smet jag tillbaka ner till SPA:et där jag även varit innan middagen och tog det lugnt i två timmar tills de stängde kl 23.P1010551 P1010563 P1010566Jag har sovit med öppen balkongdörr inatt och tillbringade minst en halvtimme innan jag somnade med att lyssna på vågorna från havet som drog in över sandstranden. Helt fantastiskt. Snart ringer väckarklockan (hurra för tidsinställda blogginlägg). Då blir det frukost, sen bilfärd till Halmstad för att spela golf där innan jag ska ta omvägen via Ängelholm och Dormy Outlet för att se om jag kan hitta en eller två golfklubbor till Alice i treårspresent. Och sen bär skutan av till min vän Björn med familj i Helsingborg. Vi hörs lite senare idag!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabell

    Woho! Ängelholm 👏 Här bor jag, strax utanför iofs, en trogen läsare! Hoppas du har en trevlig semester trots vårt hiskeligt tråkiga väder.