Angelica Lagergren

Städa rätt

Måndag = nytt avsnitt av Tvillingpodden. Den här veckan pratar vi om relationer, om det här med att städa på olika sätt. Vems sätt är egentligen rätt? Vi tar upp Veckans problem och så pratar vi om vikten av att kommunicera i ett förhållande. Jessica är självutnämnd kärleksguru!

avsnitt130

Foto Sandra Rogers 

Jag skriver det här inlägget på söndag kväll, strax innan 20:00. Det tog nästan en halvtimme att natta Philip och nu ska jag snart gå upp med Alice. Hon har slutat sova lunchvila helt hemma nu så när klockan närmar sig halv åtta är hon såå såå trött. Det gäller att natta henne just då, för annars slår det lätt över och då tar det en evighet att få henne att somna. Hon har så mycket frågor och funderingar. Allt är inte helt lätt att svara på tycker jag. Men som jag skrivit innan det blir bara roliga för varje dag som går att vara hennes mamma.

IMG_7564 Vi var hos mamma och fikade och firade mors dag.  IMG_7682 Gos med mormor! IMG_7591

Det bjöds på glass, jordgubbar, bullar och smultrondryck. Mums! IMG_7584 Jag fick med mig massa jordgubbar hem. IMG_7673

Älskade unge. IMG_7676

Jag hittade hennes klänning i garderoben och hon sa ”Jaaa mamma, den vill jag ha!”. Jag tror att jag köpte den på Mallorca förra året men den har vi inte använt så mycket. Tur att den fortfarande passade. Min klänning kommer från Ellos.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Lyssnade på podden igår när jag städade. Skrattade massor, bästa avsnittet på länge 🙂 Har slutat lyssna på tvillingpodden när jag är utanför hemmet pga att man framstår som en tokig person om man skrattar högt för sig själv.

  2. Dema-Gravid i v 33

    Vilken fin bild på mormor och barnbarn:) jag ska försöka klara mig utan att lyssna på podden nu. Vill ha ett lager i juli då ja ligger i solstolen. Får se om jag klarar mig:)