Smoothie bowl recept – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Smoothie bowl recept

Jag åt en sjukt god frukost i morse. Jag tänkte först äta det vanliga, det är havregrynsgröt med en halv banan på och massa kanel. Men sen såg jag jordgubbarna i kylskåpet som jag köpte igår och gjorde en acai bowl istället. Jag mäter aldrig när jag gör en bowl, jag bara slänger ner lite och mixar. Idag blev det frysta jordgubbar, frysta blåbär, färska jordgubbar och en banan. Jag mixade allt, märkte att det blev för löst och slängde ner fler frysta bär. Jag älskar när det är en tjock konsistens och den är riktigt kall. Just det, jag hade i 2 msk acai pulver också. Nyttigt!

acai_bowl_lagergren

Jag skivade en banan på, lite jordgubbar och slängde på kokosflingor. Och chiafrön. Och sen när bilden var tagen la jag på jordnötssmör och granola med kakao och kokos. Så himla gott! Nästa gång ska jag testa att göra en grön variant, någon som har tips på recept där? Kiwi? Äpple? Vad är gott tillsammans? Är det gott att slänga ner babyspenat? Kom med era bästa tips, tack!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah

  Babyspenat, Avocado, gul kiwi, ananas, pressad lime, liten skvätt apelsinjuice, vaniljkvarg 🙊 Sååå god. Och grön!

 2. Therése

  Älskar min gröna smothie så här kommer recept! 😀

  En banan
  En avokado (tar jag om jag har hemma och vill ha lite mer mättande)
  En klick vaniljkvarg (coops utan socker är godast!)
  En liten bit ingefära
  Pressa i citron (om det är eko så riv i skalet också)
  Typ en tesked spirulina
  En näve bladspenat (de tar inte smak 🙂
  Ibland slänger jag ner nån broccoli (inte för mycket för de blir inte gott om de smakar de)
  Sen nån växtbaserad mjölkdryck, havredryck eller nån med coconut är god, brukar ta de jag har hemma!

  Tror jag gör den här i nån av mina videosar ifall du vill kika!
  Men denna smothie älskar jag iaf, den blir söt av banan å vaniljkvargen men ändå fräsch av citron å ingefära! 😀

 3. Hanna

  Gott! Har ett grymt recept på grön smoothie: äpplejuice, fryst mango, fryst ananas, kokosolja, chia/linfrön och en näve bladspenat..mmmmm! 😍

   1. Hanna

    Gör det! 😍 Glömde skriva banan, det är ju typ det viktigste i denna skapelse! 🙈 Tack för superbra blogg och podd 💓