Angelica Lagergren

Parken zoo

Som ni sett är jag och Jessica på Parken Zoo och filmar till youtube. Tanken var att Stefan och barnen skulle följa med, men han kände inte för zoo två helger i rad. Jag förstår det och respekterar det. Sen har det blivit en missuppfattning oss emellan.

Hans idé var att åka med barnen idag till sina föräldrar och att jag jobbar idag, så får vi tid tillsammans imorgon hemma. Inte åka runt i bilen två dagar i rad. Idéen att Stefan åkte idag var precis Stefans idé. Inte min. Det är inte jag som valt bort att umgås med min familj. 
/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carola Wetterholm

  Åhhh jag måste haft nån slags ögonbindel på igår, missade allt och alla:( Hade ju velat kramas med er ju ❤️❤️
  Läser folks kommentarer och undrar lite försiktigt om de är sådär gnälliga Irl.. om de framför saker till sina kollegor eller tjejen i kassan på samma sätt? Om inte… varför ta sig friheter här? Kommer aldrig fatta varför man anser sig ha den rätten.
  Hoppas ni hade det kanon igår, och jag ser sååå fram emot att ses snart ❤️❤️❤️❤️

 2. Carola Wetterholm

  Åhhh jag måste haft nån slags ögonbindel på igår, missade allt och alla:( Hade ju velat kramas med er ju ❤️❤️
  Läser folks kommentarer och undrar lite försiktigt om de är sådär gnälliga Irl.. om de framför saker till sina kollegor eller tjejen i kassan på samma sätt? Om inte… varför ta sig friheter här? Kommer aldrig fatta varför man anser sig ha den rätten.
  Hoppas ni hade det kanon igår, och jag ser sååå fram emot att ses snart ❤️❤️

 3. Sofia

  Hej 😊 tycker det är fantastiskt och väldigt starkt av er att dela med så mycket och så ärligt av ert liv och relation. Jag tror att väldigt många känner igen sig i mycket, jag vet att jag gör det iaf. Tråkigt att det blir negativa kommentarer, tycker det är ganska enkelt, gillar du inte det du läser, läs inte…

  Tycker iaf att bloggen blivit bättre igen på sista tiden eftersom ni är så ärliga 😊 hoppas ni lyckas med att inte ta åt er för mycket av de negativa! Tycker ni är jättebra iaf! 🌷❤

 4. Hanna

  Usch vilka tråkiga kommentarer ni får! Så tråkigt att du Angelica känner att du måste skriva ett inlägg för att förklara varför du inte åkt med till Västerås (trots att det framgick i Stefans inlägg). Du ska veta att alla läsare inte tolkar det som att du valt bort din familj utan att inlägget också tolkas som Stefan ville annorlunda än tänkt och det kanske blev bäst för familjen som helhet den här helgen…. bloggen är ju såklart inte hela er värld. Kämpa på och hoppas att allt ordnar sig. Ni verkar vara en härlig familj!

 5. Amanda

  Ni båda är SÅ bra! ❤️ Jag hoppas att ni inte tar åt er av alla idiotiska kommentarer, jag blev helt chockad när jag såg de, har människor seriöst inget bättre för sig en lördagkväll än att hacka på er….!!!!

  Hoppas ni får en supermysig söndag ihop och att ni båda mår bra för det är ni värda!

  Kram o tack för en jättebra blogg ❤️

 6. Anna-Karin

  Tråkigt att du lägger fram det som om det är din mans fel att ni ej är tillsammans, hur kommer det sig att du aldrig är med hans familj? Det lär väl som vanligt bli ramaskri för att man skriver något negativt!

 7. Lina - Vardagslyx och inspiration

  Är det någon som tänkt på att det kanske var ett jobb Angelica var bokad på på parken zoo? Att hon kanske hade en överenskommelse om att åka dit idag och blogga/vlogga? Man kan inte som egenföretagare ställa in åtaganden man gått med på bara för att ens partner vill göra något annat. Hon kanske hade velat följa med till sina svärföräldrar, men har man en överenskommelse på ett jobb är det ju oproffsigt att ställa in.

  1. Anna-Karin

   Så himla tråkigt att du lägger fram det som om din man valt bort er, du har en otrolig man som ställer upp som han gör! Sen verkar ju ni aldrig umgås med Stefan sida, bara din!

  2. Jessica

   Många av dom grejerna vi tycker ser roliga ut (vilket dom säkert är) har nog med Angelica och Jessicas jobb att göra! Så jag håller helt med dig! Jag har också jobb som är kvällar och helger, tid som resten av min familj är ledig men jag måste jobba på! Sluta upp med alla dumma kommentarer här! Angelica och Stefan gör garanterat de bästa för deras älskade lilla familj, som de flesta gör! <3

  1. Herr och fru Lagergren

   Jo det var hon. På en gemensam väns 30-firande. Ett firande som även jag skulle ansluta till efter min kick-off med jobbet igår som dels drog ut på tiden men även gjorde mig så trött att jag valde att åka hem igår kväll / Stefan

 8. Anna

  Jag tycker de är befriande att ni är öppna med att relationen är i gungning. De är skönt att läsa att allt inte är rosenrött som de ibland målas upp i bloggar, som läsare så förstår man att bakom de rosenröda finns något annat. De är beklagligt att läsare känner behov av att kommentera och försöka lägga skuld på någon av personerna eller försöker ge någon dåligt samvete.
  Jag fasar då att såna kommentarer bidrar till att ni inte längre är lika öppna och att då en del av er ”charm” försvinner..
  hoppas ni fortsätter blogga lika öppet 🙂

 9. Julia

  Hej! Har en fråga angående hur ni ser på djur i bur. För ett par år sedan var ju Parken Zoo i stort blåsväder efter att Kalla fakta gjort ett program om deras djurhållning. Det dödades utrotningshotade djur för att det skulle finnas plats åt nya mer spännande djur som agerade dragplåster. Utåt sett hade de avlivade djuren ”flyttat till nya hem”, men i själva verket låg de frysta i en salig röra bland parkens rovdjurs foder. Detta är något som händer på andra djurparker runtom i Sverige också, fullt friska, och ibland också utrotningshotade, djur avlivas. 2012 och 2013 sköts exempelvis björnungar till döds på Skansens djurpark i Stockholm för att det inte fanns plats. Finns flera liknande fall även på Kolmårdens djurpark som jag vet att ni besökte för ett tag sen. Hur ser ni på att besöka dessa platser och framför allt med era barn? Tror ni inte att barn kan få en sned syn på att djur som är födda till att finnas i det vilda istället är inspärrade i burar? Lär istället barn om vilda djur på andra sätt. Allt snack med att djurparker finns för att bevara utrotningshotade arter köper jag inte (speciellt inte när de ändå avlivas i djurparkerna). Det finns många andra bättre sätt att bevara djurarter ute i det vilda, i deras naturliga miljöer. Själv tror jag mycket beror på okunskap, att människor inte vet hur illa djuren faktiskt har det i bur och hur onaturligt det är för dem. Men allt fler människor i Sverige väljer bort att gå på cirkus med djur vilket jag tycker är jättebra, ett steg i rätt riktning. Låt djur vara djur och inte underhållning för människor.
  Menar inget illa eller att kritisera er, är bara nyfiken hur ni tänker kring detta. Tack för en härlig blogg och podd förresten. Håller inte alls med om den kritik ni fått tidigare kring era kanaler, tycker ni gör ett jättebra jobb. Kramar till er!

 10. Fanny

  Men om hans föräldrar fyllt år o de skulle firas så förstår man väl att han ville dit istället för att hänga i en djurpark? Ni var ju på Kolmården förra helgen så vrf djurpark igen?

 11. Lisa

  Fast du har ju aktivt valt bort både barn och man idag. Varför kunde du inte ha med barnen? Jo för att du ska fara runt och visa upp dig. Oavsett om ni åkt till zoo eller Stefans föräldrar så borde ni iaf varit tillsammans. Kanske ställt in allt och bara varit..

  1. Herr och fru Lagergren

   Haha nej! Stefan ville ha med sig barnen till sina föräldrar och det gick jag såklart med på. 🙂 jag åkte inte till parken zoo för att visa upp mig, djuren visade upp sig. Från sin bästa sida! Sprid kärlek istället. Ha det bra! /Angelica

   1. Lisa

    Det är ju inte så att du åkt till parken zoo som en vanlig betalande besökare. Nej dagen handlar mer om intäkter och ”reklam” för dig själv. Ett bjud-event helt enkelt som du prioriterar framför tid med din familj. En familj/relation som dessutom är i kris. Inget jobb i världen kan vara viktigare. Inte konstigt med en kris när ni prioriterar som ni gör. Önskar er all lycka mer att reparera det som är trasigt, men det kommer krävas uppoffringar.. Lycka till!

    1. Therese

     Men Lisa, om du läser Stefans inlägg så står det också att besöket på parken zoo varit planerat sedan länge. Jag tror nog att Stefan och Angelica är vuxna nog att fatta ett beslut själva även om det är kris i förhållandet just nu.

    2. Annika

     Du analyserar en annan människa alldeles för mycket. Känns inte sunt. Hoppas du inser det och lägger din tid på annat

   2. Millan

    Men asså vadå ”BORDE ni va tillsammans”??
    Förlåt men vem är du (eller jag eller NÅN) att ens lägga sig i det?! Det pr väl detas sak som familj att avgöra hur dom vill spendera sina lördagar/söndagar/vardagar??

 12. Sarah

  Jag måste ta en ansträngande suck när jag läser folks kommentarer. Det är så skrattretande och sorgligt hur folk ens Orkar lägga tid och fundering över Era livsval och sen hålla något slags föredrag om vad dom tycker ni ska göra och inte göra. Påverkar det deras liv? Nej. Är det någon som tvingar dom att följa er på sociala medier? Skulle inte tro det.

  Jag har aldrig följt folk på sociala medier om jag bara har stört mig på dom. Hade jag gjort det hade jag också blivit lika sur och bitter som era ”nättroll” eller vad man ska kalla dom. Usch, tycker det är fruktansvärt barnsligt. Tror inte dom skulle våga säga sina åsikter om dom mötte er på stan.

  Lev era liv <3

  Kramar från _Sessan

 13. Stina

  Helt sjukt att ni ska behöva försvara er såhär. Försök att fokusera på familjen och de positiva kommentarerna här inne. Kärlek 😘

 14. A

  Men vad är det här för inlägg? Bara kommentaren ”valt bort” klingar osmakligt. Prioritera annorlunda vore kanske bättre, varför skuldbelägga ngn alls?

  Stefan skrev i allafall fint att det var nya tag nästa helg.

  1. Alexandra

   Kan nog faktiskt hålla med. Förstår att det är lätt att skriva onödiga ord om man är ledsen eller irriterad, men man får kanske tänka sig för? Jag läste aldrig inlägget om ekonomin som Stefan skrev, men Angelica du gillade inte hur du framställdes, men nu gör du samma sak mot Stefan. Varför skuldbelägga honom nu när planerna blev som de blev? Njut istället av dagen ni får imorgon tillsammans och gör den till en fantastiskt dag med barnen.

   1. Anne

    Ni läser ju text som fan läser Bibeln.. Ge er med era äckliga kommentarer om saker ni inte har ett skit med att göra. Blir illamående av alla hycklande tjejer här inne. Skulle ge massor för att få se hur ni ser ut i verkligheten.