Angelica Lagergren

Lördagspyssel

När vi var hos familjerådgivningen igår var en av sakerna som vi pratade mest om var att vi ska göra saker tillsammans, var att vara mer tillsammans. Vi får ta tag i det för idag är allt som vanligt, men också bokat sedan långt tillbaka. Jag är iväg på mitt håll och firar mina föräldrar som har fyllt år och fyller år tillsammans med barnen och Angelica är iväg med Jessica och deras lillasyster Caroline påväg till Parken Zoo.IMG_1951 IMG_1953

Jag och barnen ska åka efter lunch så fram tills dess är det business as usual här hemma. Vi sitter just nu och pysslar. Eller vi skulle pyssla. Men det blev roligare att leka att korkarna till färgpennorna är nagellack. Så det där vi skulle pyssla är lite halvfärdigt, men det blir bra ändå.

Nu ska jag laga lite mat, sen lunch och sen ska barnen förhoppnignsvis sova i bilen på väg till Västerås. Jag vet att Philip i alla fall kommer att sova. Sen om Alice gör det eller inte är en helt annan sak.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linneas Skafferi

  Vilken härlig dag det var idag på parken! Förstår om Stefan inte kände för zoo två helger på raken. Och perfekt att ni kunde dela upp er lite, för även om det är en superkul grej att gå på en VIP-grej som det här var, så ingår det ju även lite i vårar jobb att gå på grejer som det här. Fixar man dessutom YT-material som ni gjorde blev det ju en riktig arbetsdag för er. Och vem arbetar inte helg ibland..?!
  All kärlek till er ❤️ Hoppas ni får en fin fortsättning på helgen!

 2. Mikkaela

  Ni är i alla fall medvetna vad som behöver göras och det är ju ett steg på vägen nu är det bara att planera in tid tillsammans också.

 3. Lisa

  Kvinnor som kritiserar kvinnor! Varför kunde inte Stefan ändra på sin idé? Herregud, i ett förhållande går det upp och ner, varför ska kvinnor inte kunna välja karriär???? Blir så trött på kritiserandes av kvinnor av kvinnor. Om en man väljer karriär får han en ryggdunk av sina vänner och familj, väljer en kvinna karriär ska hon hängas offentligt och det är hennes fel att relationen kraschar åhl blir galen fullkomligt galen. Lite som när höga höjdare som är män gör fel, skyddas de alltid av sina högt uppsatta vänner och får nya uppdrag osv, gör en kvinna fel hängs hon ut och ingen, absolut ingen räddar henne. SKÄRP er nu. Lycka till familjen Lagergren jag tror och hoppas ni faktiskt kommer fixa detta. Ber om ursäkt för stavfel eller meningsfel jag skrev i affekt 🙂

 4. Tania

  Tonen i texten säger lite att du Stefan ändå inte är super glad över att ni är på olika platser idag trots ”bokat långt i förväg”. Och det förstår jag. Visst ibland bokar man saker. Men om omständigheter kräver något annat så kan man faktiskt ändra sig. Både Angelica och Jessica skulle må bra av att vara hemma lite mer, uppenbarligen.

   1. Lisa

    Håller helt med Tania. Allt går att ändra,, speciellt ett reklam-jippo bara för publicitet. Inte helt förvånande att båda tvillingarnas förhållanden är på väg att krascha. Stefans val att åka till sina föräldrar, absolut. Men ditt val Angelica att inte följa med. Om födelsedagsfirandet äger rum idag, varför åka dit imorgon? Lät inte på Stefans text direkt som att tanken var att spendera helgen tillsammans, som vanligt..

 5. Eva

  Jag är lite på samma linje som Lisa, känns tråkigt att Angelica väljer zoo framför tid med familjen… Dessutom skippar svärisarnas födelsedagsfirande…

 6. Lisa

  Fast varför väljer Angelica att följa mer sin syster till Parken zoo utan någon av sina egna barn istället för att fira sina svärföräldrar? För mig ett otroligt udda och konstigt val. Jessica träffar hon ju vareviga dag men dina föräldrar inte alltför ofta? Inte konstigt att förhållandet är på väg att krascha när ni göra såna val,. Men det är klart, det är väl fler fotografer och ”gratisreklam” på eventet på Parken zoo än hos svärisarna, därav Angelicas val.

  1. Johanna

   Men låt de göra sina egna val? Varför ens kommentera såhär så att de ska må dåligt över detta? Fruktansvärt oförskämt.

 7. Annelie

  Vad bra tänkt och insiktsfullt av er! Och skönt att det fick er att tänka till angående gemensamma aktiviteter. Det är så lätt att ”bara” springa på i samma hjulspår och så står man där själv plötsligt och gör saker på varsitt håll på helgen.

  Nya tag nästa helg!
  Hoppas ni får en fin dag!