Han är så söt när han sover – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Han är så söt när han sover

Stefan somnade i soffan här för en stund sen. Alice lekte ensam och Philip satt nära honom i soffan. När jag satt och klippte Tvillingpodden hörde jag plötsligt ett snarkade och såg att Stefan somnat sittande i soffan. Så gullig och så trött! IMG_6093

Nu sover båda barnen och Stefan ska hoppa in i duschen. Jag vill att vi ska se en film, Ibbe och Jessica tipsade om en ny film med Alicia Vikander. Den ska i och för sig vara sorglig, men bra. Stefan är inte helt övertygad om den filmen, så vi får se vad det blir. Förmodligen kommer båda somna i soffan. Jag ser fram emot träningsvärken i morgon. Stefan ska tävla i golf och jag ska vara ensam med barnen.

Eller min mamma kommer hit en sväng på förmiddagen så att jag kan bege mig ut och springa i spåret. Jag känner för att springa sådär riktigt fort. Jag vill lyssna på några riktigt bra och peppiga låtar (tipsa gärna om din favoritlåt att träna till här nere i kommentarsfältet!) och springa, springa, springa. Men nu blir det godis, cola zero och mys i soffan. Som jag älskar hemmakvällar som dessa!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caro

  Mina bästa låtar är:
  Dogdays are over
  Du måste flytta på dig
  Din soldat
  Halmstad
  Låtar med stark text och fartig musik! Lycka till med springandet 🙂

 2. Emmelie

  Bae – Vigiland remixen av Marcus & Martinus låt är skön att springa till, även Shots & squats med vigiland.
  Amazing- Danny
  Dangerous-roxette
  Ocean avenue- yellowcard

  Ska snöra på mig mina springskor nu tänkte jag. Ha en fin dag, kram

 3. Jennie

  Attention Whore är så bra att springa till. Tror det är Suicide Commando som gjort den, ska kolla. Älskar den!