Angelica Lagergren

Lyster i huden och lyxiga event

I samarbete med Akademikliniken 

Nu har jag och Jessica avslutat vår turné av event i samarbete med Akademikliniken. Det har varit väldigt roligt att träffa flera av er som läser bloggen och lyssnar på Tvillingpodden. Jag har lärt mig så mycket nytt om huden och hur man tar hand om den på bästa sätt. Jag gjorde en Pure Glow Treatment som ni kan läsa om här och jag är sugen på att göra den som en kur nu. Jag har aldrig haft så mycket lyster i min hy som veckorna efter den behandlingen.

angelicalagergren

Efter eventet i Malmö såg vi solen gå ner och ljuset var magiskt.

akademikliniken_malmo_tvillingarna

Akademikliniken i Malmö.

akademikliniken_malmo

Mingel med fina läsare.

ak_twinsJag och Jessica köpte likadana tröjor på Lindex innan eventet i Malmö.

dermapen_akPå alla kliniker har vi fått se hur en Glow Oil Treatment går till.

pink_lagergrenSå himla gulliga systrar. <3

tryffel_akVi bjöd på wraps och chokladtryffel i Malmö.

milllansFina Millan som gjort underbara babynest till både Philip och Elsa.

lagergren_tvillingarTurning torso utanför fönstret.

lagergren_angelica

Massa lyster i huden! Jag är så glad att jag äntligen börjat ta hand om min hud. Jag tvättar mig noga, baddar torrt med en handduk (inte gnuggar bort alla sminkrester som jag gjort innan) och sen smörjer jag mig med glow oil både morgon och kväll.

tvillingarna_lagergrenI Göteborg träffade vi bästa Johanna och Frida.

laila_hogfeldt_angelica_lagergrenVår bloggkompis Laila Högfeldt var på plats i Göteborg tillsammans med sin kompis.

IMG_0868

Alla som kom fick med sig varsin lyxig goodiebag hem och vi hade även tävlingar på plats där man kunde vinna presentkort. Det har varit så kul att ha de här eventen i samarbete med Akademikliniken och jag hoppas att det blir fler i framtiden. Du kan spana in fler bilder från våra event under #akademiklinikentwins på instagram.

/Angelica

I samarbete med Akademikliniken 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmie

    Hej! Älskar tvillingpodden och har varit en trogen lyssnar en lång tid nu. Men det är en sak jag insett som ni kanske inte tänker på som jag gärna skulle vilja upplysa om. Jag är inte missnöjd eller någonting utan älskar er, men jag kan bli lite ledsen ibland med sättet ni talar till varandra och om varandra.

    Jag har en lillasyster som är två år yngre än mig. När hon var kanske 4 så ramlade hon i en rutschkana och gjorde illa näsan. Det gick bra, men har resulterat i att hennes näsa är, knappt märkbart, lite sne. Jag tycker hon är vackrast i världen, men för en två år sen när jag upptäckte detta påpekade jag. ”Du skulle säkert kunna få försäkringspengar” osv… hon själv hade inte ens reflekterat över sin näsa. Jag menade inget illa, men idag vill hon inget hellre än att operera den. På grund av att jag påpekade det.

    Vart jag vill komma med detta är att även fast ni kanske inte tror att ni tar åt er av vad varandra säger så gör man det någonstans där inne. Vissa saker kan slå så fel och det är så himla ledsamt när ni gör det. Jag ville bara säga det så ni kanske har det i åtanke, att varje gång någon tänker säga något negativt om den andra att hålla det inne eller vända det till något positivt.

    Keep up the good work, ni är så himla bra!!!!<3

  2. Sara

    Jämför du dig mycket med andra? Typ Blondinbella? Känns som du inspireras mycket av henne…..typ lika frisyr/tröja/kärleksproblem.

    1. Herr och fru Lagergren

      Hej Sara, just tröjan köpte jag faktiskt efter att ha sett den i hennes blogg. Isabella är en vän till mig och en kvinna jag ser upp till. Men jag försöker inte härma henne med likadan frisyr/tröja/kärleksproblem. Hej hej! /A

      1. Lina - Inredning och Inspiration

        Alltså förlåt men vilken konstig fråga. Klart man inspireras av sina vänner. Jag har massor av likadana saker som mina vänner/min syster/bloggare. Men att bli inspirerad av kärleksproblem? Så konstigt. Som att man skulle tänka ”Oj, nu har min kompis det jobbigt, så vill jag också ha det”. Ingen vill väl ha problem?

  3. Sarah

    Åh hade så gärna kommit om inte min dotter hade kommit till världen den 14 April 🙂 <3

    Massa kramar Sarah/Sessan