Angelica Lagergren

Sophie by Sophie <3 Childhood

I veckan var jag på en väldigt viktig och fin frukost. Det var Sophie by .Sophie som bjöd in för att fira att de samarbetat med Childhood i 10 år. Jag visste att de samarbetade, men jag hade ingen aning om att de jobbat tillsammans så länge. Sophie by Sophie har tagit fram smycken med Childhoods färger, bland annat ett armband och ett halsband. Pärlorna som är i olika färger representerar var och en, en artikel ur FN´s barnkonvention. Rättigheter som borde vara självklara för samtliga barn i världen, men som inte omfattar alla tyvärr. Långt ifrån. Sen jag blev mamma känns det här viktigare än någonsin för mig. För varje sålt smycke går 10% till Childhood som hjälper utsatta barn världen över.childhood

Childhood jobbar med utsatta barn världen över och de gör verkligen stor skillnad. Det var väldigt inspirerande att lyssna på! Mitt vanliga jag hade gråtit massor (högt och snorigt) men just nu äter jag premalex som gör mig något avtrubbad. Som jag sagt innan är jag nöjd med medicinen mot PMS, men jag saknar lite djup i känslorna. Jag fattar att den inte bara kan ta bort det ilskna/arga… Men jag skulle gärna ha lika lätt till rörd-tårar som vanligt. Men men, hur som. En så fin frukost! Färgglad, känslosam och viktig.

pressfrukost_childhood

Massa gott på mateus-porslin.

hannah_bergrothJag satt mitt emot min gamla jobbarkompis Hannah Bergroth och…

annika_normanAnnika Norman! Som jag ju åker till Thailand med om bara några dagar.

blommor_lagergrenFantastiska blommor.

vanja_wikstrom_annika_normanBästa Vanja Wikström var på plats och vi hann kramas lite snabbt men inte prata nåt. Vi ska boka in ett möte snart, jag ska svara på hennes mail precis just nu. <3

sophie_by_sophieVill ha såna här koppar hemma.

childhood_lagergrenJag fick ett armband med mig hem, ska ta en bild i veckan och visa er. Så himla fint och viktigt! Jag skulle vilja jobba med organisationer som Childhood.

frukost_lagergrenGod frukost, viktigt ämne. Nu ska jag fixa frukost här hemma innan jag ska gå ner och lämna barnen på förskolan. Sen blir det raketjobb innan vi åker in till stan för massa fix och trix. Vi hörs i eftermiddag! Följ gärna mig på instastories under dagen, angelicalagergren.

/Angelica

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.