Angelica Lagergren

Min morgonrutin – 5 frågor

När går du upp?
– Det är olika, men oftast vaknar Philip någon gång mellan 05-06 och om Stefan har åkt till jobbet är det bara för mig att gå upp då. Jag är så morgontrött och vill helst av allt bara vara ifred. Stefan är raka motsatsen, han är kvittrande glad och är pepp på livet. Jag är verkligen en kvällsmänniska, vi är olika där.

Vad är det första du gör när du vaknar? 
– Jag går på toaletten och sen duschar jag. Kan ju erkänna att jag är en sån där äcklig människa som ibland kissar i duschen (Obs! Bara hemma, aldrig hos andra). Jag vet, sjukt äckligt… Snälla, säg att det finns någon annan som också gör det? Okej, jag är ensam. Men det pratar vi inte mer om.

Vad äter du till frukost? 
– Alltid havregrynsgröt med skivad banan på och massa kanel. Och en kopp kaffe. Ibland två koppar. Med lite lite laktosfri lättmjölk. Mjölk har jag på gröten också.

morgonrutin_lagergren

När lämnar du barnen på förskolan? 
– Vi har precis ändrat lämningstiden efter önskemål från förskolan. Innan lämnade vi 08:30 men då hann de typ bara in för att sen gå ut. De brukar leka ute vid 09-tiden. Så de kollade om vi kan lämna 08 istället så det testar vi nu. Ibland äter de frukost både hemma och på förskolan och ibland bara hemma. Och ibland bara på förskolan. I morse vaknade Alice sent och ville inte äta någonting hemma. Eller vaknade sent, jag väckte henne efter klockan 07 och då sa hon att hon ville sova en stund till. Hon är som sin mamma.

Hur hinner du sminka dig på morgonen? 
– Jag tycker inte att sminka mig är något jobbigt, jag tycker att det är rätt mysigt och meditativt. Jag gör det på max 10 minuter. Om jag ska ha lockigt hår brukar jag försöka göra det kvällen innan. Jag tycker att lockarna blir som allra finast när jag sovit en natt på krullet.

På youtube på vår kanal ”tvillingarna lagergren” finns en VLOGG från en vanlig dag i mitt och Jessicas liv. Spana gärna in den.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hehe kul att läsa kommentarerna och se hur många duschkissare vi är. Duschkissare unite! ? Miljövänligt är ju sant – här inte ens tänkt på det. Hade så dåligt tränade knipmuskler efter första förlossningen så efter babysimmet – när vi kom till duscharna klarade jag inte att hålla mig! Jättepinsamt. Nu efter andra barnet tränar jag bäckenbotten varje dag. Hoppas det ska hjälpa ??

  2. S

    Hahah du är inte ensam med stt kissa i duschen! Började med det efter förlossningen eftersom jag hade svårt stt kissa, gick lättare i duschen.. gör det fortfarande.. jag födde mitt barn för 4 år sen ????

  3. Bea

    Hej!
    På instastories för någon dag sedan hade du på dig strumpbyxor som ”såg ut som” stay-ups, vart är de ifrån? Superfina!

  4. Lisa

    Alltså jag kan knappt ens tycka att det är äckligt att kissa i duschen? Avlopp som avlopp tänker jag. Och om man kissar i duschen det första man gör bör ju alla kissrester garanterat sköljas bort när man fortsätter duscha ☺ Så nästan fräschare än att kissa i toan, eller? ? Jag använder dessutom tygblöjor på mitt barn och brukar skölja bort bajsrester på blöjan i duschen. . . Det måste väl vara mer äckligt isåfall? ?

  5. Emelie

    Älskade du! Jag är ett stort fan av att duschkissa <3 Endast hemma, precis som du men I love it 🙂 Min älskade sambo tycker det är det äckligaste som finns så nu gör jag det endast i smyg om han inte är hemma. 🙂

  6. Sara

    Jag har hört att det kan vara bra att kissa i duschen, för miljön och ekonomi ? Och ja, jag gör det också! Hemma alltså.

  7. Jessica

    Men ja, jag kissar också i duschen! Haha, man blir ju alltid kissnödig så varför slösa på en spolning och toapapper! Heja oss duschkissare ?