Russebuss – alla bilder – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Russebuss – alla bilder

Vi började festligheterna med att checka in på det helt nya hotellet At Six som ligger vid Brunkebergs torg. Sjukt flott och härligt hotell måste jag säga. Jag gillar när små detaljer är genomtänka, som de här små korten till dörren som man fick i ett litet kuvert. Snygga, smidiga att ha med och nåt helt annat än man är vad vid. Det var Annika som tipsade oss om hotellet och det var kul att prova något nytt. Jag var där även på fredagen på ett event med Samsung, men då var vi i deras superstora svit. Den skulle jag gärna bo i!

at_six_hotel

Koppar är en genomgående färg på hotellet.

minibar_atsixMinibaren på hotellrummet. I nästa hus vill jag ha grön marmor, så fint!

skam_noora_gul

Våra småsyskon kom till hotellrummet och fixade det sista. Jag och Caroline hade valt exakt likadana outfits utan att ha pratat om det. Gult är… snyggt! Noora x 2! Jag hittar ingen bild alls på min lillebror. Jag hoppas att det dyker upp fler bilder på instagram som jag kan låna. Det var dock svårt att få till bra bilder inne i bussen.

skam_sasong_4

Vi tog en promenad från hotellet ner till Scandic Anglais där alla samlades för en drink i baren. Jessica (Vilde) fick ballonger av Jonas (Jonas!). Säsong 4 av SKAM!

yakuza_skam

Bästa Gustaf var utklädd till en från Yakuza.

Russebussen hyrde vi av Partybussar.com. Inte exakt samma buss som vi åkte med när Johanna Kajson fyllde 30 år, men nästan. Det var tack vare henne vi kom på idén att hyra en buss. Smidig festlokal! Här finns bilder från hennes sjukt roliga fest. Vi var ungefär 40 personer och det var alldeles lagom många.

russebuss_skam_tvillingarna_lagergren

Innan vi hoppade på spelade vi “Fem fine frokner” med Gabrielle.

chris_skam_annikanorman

Annika hade klätt ut sig till Chris från SKAM. Så cool outfit!

serr_skam

Serr? Malin gick all in! <3

knuse_skam

Penetrators-William och Yakuzi i en fight, hehe.

skam_4

Jonas, Noora, Eva och Sana. <3

russebussRickard, Johanna, Malin, Jennifer och John inne i bussen.

partybussFest!

kroppen_din_trenger_potetVi bjöd på chips, öl och cider. Och massa vatten och läsk. Jag drack ett sjukt gott alkoholfritt bubbel från Richard Julin. Tips tips till dig som inte dricker alkohol.

russebuss_skam

Jag och Sanna!

skam_russebussSheila (som du kan höra i veckans avsnitt av Tvillingpodden) och Stefan.

cafe_opera

Annika, jag och Johanna på Café Opera.

outfit_cafeopera

Vi hyrde bussen från 21-00:00 och sen gick vi in på Café Opera (tack för det John och Johan)

cafeopera

Fredrik och Rickard.

noora_william_skam

Noora <3 William

atsix_kaffeJag var pigg och glad när jag vaknade. Vi gick hem och sov strax efter 01 och åt gemensam frukost vid 09:30.

frukost_at_sixSjukt god frukost!

atsix_frukostTror jag hann dricka tre koppar kaffe under morgonen…

intebakis

Sen hoppade vi in i bilen och åkte och hämtade upp massa saker som var kvar på bussen innan vi hämtade hem barnen. De hade haft det superbra hos mamma. Jag tycker att vår fest blev väldigt rolig och lyckad och det där med att inte dricka är så mycket enklare än jag trodde. Jag känner mig stark och bra. Tack för alla peppiga kommentarer och mail om det. <3

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theres

    Jag dricker inte heller. En sak som är störig är dock att man får mer frågar och konstiga blickar när man säger att man inte dricker än tex någon som dricker alldeles för mkt alldeles för ofta…

Annons