Våffelglass – så enkelt och gott! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Våffelglass – så enkelt och gott!

På lördag är det våffeldagen och jag ÄLSKAR verkligen våfflor. Jag surfade runt på Pinterest och letade inspiration och hittade bilder på waffle ice cream sandwich. Det visade sig att bilden från Pinterest jag gillade allra mest kom från duktiga Fridas bakblogg. Hon bloggade på VeckoRevyn när jag jobbade där!

Jag, Jessica och Cissi gjorde en film om hur du kan göra egna våffelglassar. Så enkelt, gott och smart! Förvaras i frysen om du inte ska äta direkt. Tips! Ta fram en stund innan servering. Tips 2! Gör många, de kommer att gå åt. Nästa gång ska jag testa att göra med chokladglass och ha kakao i våffelsmeten. Och chokladströssel. Mmmmm!

Vill ni se fler sånna här filmer? Tryck på hjärtat! Den var superkul att göra.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.