Angelica Lagergren

Smink och pyssel på Youtube

Den här veckan har kreativiteten flödat på våra Youtube-kanaler, Papparapporten och Tvillingarna Lagergren. Angelica har blivit sminkad av Jessica i deras Smokey Eyes tutorial och jag har gjort en smält vaxkritetavla, eller melted crayon-painting. Jag måste säga att slutresultatet blev mer som planerat i deras videon än i min. Men även om mitt slutresultat inte blev precis som förväntat blev det lika snyggt ändå.

Glöm inte att prenumerera på våra kanaler, vilket du gör genom att klicka på länkarna här och ovan. Papparapporten är alltså min kanal där ni får hänga med mig och barnen på lite olika äventyr och Tvillingarna Lagergren är Angelica och Jessicas kanal där de är sig själva och mer där till.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.