Angelica Lagergren

En stund utan tankar

Jag har precis kommit tillbaka efter en timme ute på Ullna Indoor Golf. När Philip sov lunchvila åkte jag hit och mötte upp svärfar för en stund utan tankar och bara en konstant rörelse. Golfsvingen. Det är riktigt skönt att bara stänga av all tankeverksamhet en stund och bara fokusera på att låta muskelminnet jobba. Sen om rörelsen var konstant och repetitiv kan vi diskutera, men sannolikheten är att den inte var det till önskad nivå. Men roligt var det. Och som jag skrev på Instagram; Nu är jag glad och kommer hem som en bättre pappa och man. Det finns helt klart sämre sätt att spendera sin söndag på än så här.IMG_1074IMG_1080På tal om Instagram. Ni följer väl mig där? @stefanlagergren heter jag där, om ni inte hittat mig förut.

Nu ska det busas vidare med två små energiknippen. Vad gör ni denna söndag?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Hej! Jag har ganska nyligen börjat läsa er blogg (och Jessicas) och även lyssna på tvillingpodden, som jag älskar! Kan frivilligt anmäla mig att göra massa sysslor hemma bara så att jag kan stoppa in lurarna och lyssna ikapp gamla avsnitt, underbart! Har själv 3 barn, pojkar på 5 år, snart 3 år och 6 mån. Fortsätt att podda och förgylla min vardag! Förresten säger man ”sova lunchvila” i sthlm? Var vara tvungen att fråga, men vill inte verka dryg!! Bara nyfiken, själv säger jag sova middag ? oviktig o konstig fråga… ska komma på en bättre nästa gång..

    1. Herr och fru Lagergren

      Haha hej! Jo, vi säger ”sova lunchvila” jag tänker att middag är något man äter på kvällen. 🙂 Men jag har förstått att man säger olika beroende på var man bor. Tack för att du lyssnar på oss. Kramar A