Angelica Lagergren

Jag saknar hans piska och skrik

I september förra året körde jag och Jessica militärträning tillsammans med Prince Fitness och ett härligt gäng människor. Jag saknar Princes piska och skrik. Jag var så himla rädd innan vi körde igång med honom, att han skulle vara hård och skrika så att jag började gråta. Jag är ju en rätt känslig person… Men ja, skrik och piska gjorde att jag maxade. Alltid.

Men jag har förstått att jag behöver någon som verkligen säger åt mig vad jag ska göra nära jag tränar. Någon som peppar mig och säger åt mig att ta ut mig ordentligt. En annan person som är riktigt bra på att peppa och motivera mig är Pischa. Hon kör dock inte skrikgrejen utan peppar på ett annat sätt. Hon är mer en PT som ger beröm och det får mig att känna att jag klarar allt.

noxboxJag, Pischa och Jessica. Hon blev utsett till Årets PT på Guldhjärtat och jag förstår det. Hon är så sjukt bra! Jag önskar att vi hade henne här ute i Åkersberga. Tanken var att vi skulle träna med henne en gång i veckan, men det blev ett för stort projekt att ta sig in till Globen. Samma sak med militärträningen som var i Kronobergsparken… Det tog så mycket tid i resväg och planering även om det var bra för kropp och själ.

angelica_pischaHos Pischa på en träningsmatta som var rolig och svår.

prince_fitness_2Jag fick såna endorfinkickar av att köra militärträning. Efter vissa pass kunde jag knappt gå och ibland grät jag under passet för att det var så tungt. Men wow vilka resultat jag fick! Jag har aldrig känt mig så stark som efter de där 5 veckorna.

pischas_paulasHär var vi på ett träningsevent som Paula och Pischa hade tillsammans. Vore inte det kul om jag och Jessica kunde styra upp nåt liknande med Pischa? Eller på nåt yogaställe? Vi hade planer på det förra året, ett alla hjärtans-dag pass i en yogastudio, men tiden räckte inte riktigt till. Skulle ni vara intresserade av att komma på ett träningspass med oss och en PT? Kommentera gärna!

0C1E73C2-4636-4033-98CB-D0C6ECA044A4

Ikväll skulle jag kört ett pass på gymmet men eftersom näsan rinner, huvudet dunkar och kroppen gör ont skippar jag det. Återhämtning är också viktigt, speciellt när man inte mår bra. Vi jobbar idag och ska strax spela in veckans avsnitt av Tvillingpodden. Pepp!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caro

    Hej! Ja! Det vore superkul att få vara med på ett sånt evenemang. Och få lära sig övningar som man kan göra hemma. Ibland vill kan ju träna men hinner inte iväg till gym/har inte råd med gym. Då vore det kul att ha övningar som funkar hemma :))) kram!