Peppig fredag men med tårar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Peppig fredag men med tårar

Jag ligger helt däckad .i jordens förkylning, satan också. Jag kände i torsdags kväll att jag kanske skulle skippa träningen eftersom kroppen kändes tungt. Inte helt hundra liksom. Men jag körde på i alla fall, inte till max, men jag tränade. Igår när jag vaknade kände jag “Åh nej, jag kommer säkert bli förkyld nu” och för varje timme som gick igår blev jag sämre. Men jag ska inte hålla på och klaga, jag tänkte berätta för er om hur min dag såg ut.

IMG_2775Jag fick ett bud med kläder från Jascha och var tvungen att testa min nya växt-outfit. Mönstret är en monstera, jag vill verkligen ha massa såna växter här hemma. Jag snodde ett par silverskor och en hatt från Annikas moderum till och när jag skickade bilden till Stefan skrev han “Abba hörde av sig och ville ha sina scenkläder tillbaka”. Hahaha oookej!

Jag och Jessica tog en tidig buss in till stan för att först lämna tillbaka kläderna från Daisy Beauty Awards till Annika. Ni är några som frågat hur det funkar med styling för oss. Och jag bokar Annika för en fest, skickar inspobilder och ledord på hur jag vill se ut, hon lånar kläder från presskontor. Vi ses innan (eller samma kväll) och hon fixar med smycken osv. Sen har jag jordens roligaste kväll (hehe förhoppningsvis) och dagen efter lämnas allt tillbaka. Jag betalar henne för att fixa detta och jag tycker att det är sååå skönt att inte behöva springa runt på stan och leta efter kläder att ha på mig på galor och event. Här finns en film från Daisy Beauty Awards som vår grymma medarbetare Cecilia gjort. Prenumera gärna på vår kanal, Tvillingarna Lagergren. Min vita kostym kommer från ett märke som heter Marville. Vill ha en sån, både svart och vit hade varit kul!

När alla kläder, skor och smycken var tillbaka på Annikas kontor (hon sitter på Kaptensgatan mitt inne i stan, dröm och goals att ha kunna ha kontor där) gick vi till Strandvägen 1 där vi mötte upp Johanna Kajson för ett frukostmöte. Vi fick massa hjälp till vår kommande 30-årsfest som kommer vara i en russebuss. Hon är verkligen expert! När vi planerat festen klart pratade vi om massa annat som gjorde att alla tre nästan grät. Eller ja, det kom en del tårar faktiskt. Det är skönt att kunna vara sig själv med vänner och kunna prata om det där som skaver. Om relationer som strular, om alkohol, om barndomen och om terapitimmar. Jag tycker så mycket om Johanna.

P2170012

Jessica och Johanna. <3

P2170008Jag drack blå smoothie och åt en toast med avokado och ägg…

P2170003… och drack mängder av kaffe. Prinsessan Sofia satt vid bordet bredvid oss och åt fredagsfrukost hon också. Hon är så himla vacker tycker jag!

P2170015Pepp och kärlek från Johanna. Alla borde få ha en Johanna i sitt liv.

P2170022När frukostmötet var avslutat jobbade jag och Jessica innan vi promenerade bort till LOPPIs kontor där en lunch väntade. Jag jobbar ju som content producer på LOPPI och just nu jobbar jag med Bepanthen. Spännade att lära sig massor om ett varumärke och en produkt tycker jag.

P2170018Efter lunchen bjöds det på cupcakes, så fina!

IMG_2922Och dagen avslutades med ett 10 minuter kort besök hos min frisör som fick ta ut allt mitt löshår. Metoden vi använde oss av (tejp) fungerade inte alls på mig. Alla fästen var på glid och det var dags att säga hej då efter bara tre veckor med långt hår. Nu vill jag ta en paus från extensions och ha mitt korta hår. Jag har bokat en tid för färgning då jag vill bli liiite ljusare igen, med en snygg bottenfärg.

Vi satt och jobbade på Espresso house vid Stureplan, ett ställe man skulle kunna kalla vårt andra kontor. Antingen sitter vi där eller så sitter vi inne i Sturegallerian och jobbar. Det är bra med massa uttag och jag gillar att sitta och titta på människor som kommer och går. Är de på dejt? Har de ett möte? Det är kontrast till vårt kontor i Åkersberga där det verkligen inte är liv och rörelse. Bra med kontraster i livet tror jag.

Nu ska jag duscha, ta två alvedon och lägga mig i soffan igen. Jag fick sova hela natten (11 timmar) men känner mig tyvärr sämre idag än igår. Jag hostar, snorar och känner mig febrig. Håll en tumme för att en dags vila gör mig frisk. Jag ska be Stefan köpa ingefära och blåbär. Ladda kroppen med bra grejer, då kanske det går fortare.

/Angelica

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojo

    Herregud vad snygg du är utan löshåret. Så elegant, moget, riktigt businesswoman! Tycker du ska ha den längden, skitsnyggt. Såklart är det långa håret också jättesnyggt på dig, men det kortare klär dig absolut bäst!
    /Jojo

  2. Johanna

    Du är såååå snygg i det kortare håret! Jag väljer det framför det långa alla dagar i veckan, men förstår att det kan va kul att variera.. 🙂
    Hoppas du slipper långdragen förkylning. Jag var själv totalt däckad 1,5 vecka nyss. Krya på dig!