Vlogg – Mitt nya kontor – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vlogg – Mitt nya kontor

Tidigare idag åkte jag till mitt nya kontor för att filma det sista till min lilla inredningsvlogg och videopresentation av mitt nya kontor som jag är otroligt stolt över, det känns lite overkligt att ha ett eget kontor. Jag förstår verkligen hur Jessica och Angelica kände sig för snart ett och ett halvt år sedan när de fick det här kontoret som jag nu har tagit över och gjort till mitt eget. Men häng med i videoklippet och se hur ett vitt kalt rum blir ett inspirerande (i alla fall för mig) kontor och skrivarstuga. Det bjuds på fuldans och en putt som går mitt i kopp.

/ Stefan

PS. Jag ska ånga/stryka gardinerna när tid ges. DS.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.