Marcus och Martinus lär Tvillingarna Lagergren att dansa – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Marcus och Martinus lär Tvillingarna Lagergren att dansa

Nu finns vår youtubefilm uppe från vår träff med tvillingarna Marcus och Martinus. NU är vi alltså i gång med vår youtubekanal och det känns så himla roligt. Nästa vecka ska vi sätta oss ner med Cecilia som vi anställt i företaget och prata igenom mål och tankar med kanalen. Ni som kollar mycket på youtube, vilken tid är bäst att klippen släpps? Morgon? Lunch? Kväll? Vilken dag? Spelar det någon roll? Vi släpper ju Tvillingpodden på måndagar så jag tänker mig onsdag eller torsdag med filmklipp. Vi tänker oss 1-2 klipp i veckan till en start med en förhoppning om att kunna släppa 3 klipp i veckan längre fram. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på. Jag är så peppad!

Gå gärna in på vår kanal och tryck på prenumerera så missar du inte några av våra klipp. Och kommentera gärna med saker du vill se oss göra. Fler intervjuer? Följa med oss en dag på jobbet? Ös på!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Jag gillar när klipp släpps på morgonen/förmiddageb så man kan mysa ner sig i soffan lagom till bebis första sovstund och kolla alla nya klipp på dom man följer. Vill helst se mest vloggar på sånt ni gör, lite om jobbet osv. Challenges osv tycker jag hör till yngre youtubers (alltså ni är ju inte gamla). Älskar era instastorys så vill se lite sånt.

 2. Becca

  Onsdag och söndag morgon tycker jag 🙂 För dem flesta Youtubers lägger upp sina videos på kvällen, så vore roligt om ni la upp dem på förmiddagarna, Ska bli så roligt att följa er via Youtube! Så ett stort lycka till 🙂
  Kram

  1. Becca

   oj glömde skriva vad ni borde göra, vore intressant att följa er dag på jobbet, lite roliga challenges, intervjuer, kanske att ni kan intervjua varandra i ett klipp? 🙂