Angelica Lagergren

Träna för att bli…

…starkare, fastare, gladare, få ett jämnare humör och tona kroppen. Sen skulle jag ljuga om jag sa att det inte är för att få en kropp jag är mer nöjd med. Jag känner mig finare med fastare armar, mage och en hårdare rumpa. Så är det! Det är några anledningar till att jag tränar.

Jag vet att jag håller mig friskare när jag rör på mig regelbundet. Och jag vet att jag känner mig gladare när endorfinerna får rusa runt i kroppen. Jag blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på att jag ska få köra intervaller med Sanna på söndag. Jag ska få svettas och verkligen ta ut mig! Den känslan slår det mesta faktiskt. Sen tycker jag att det är spännande att se resultat, hur kroppen liksom formas om när man tränar.

magtraning_lagergren

Ett försök till att träna magen. Så kul övning men sjukt jobbigt. Det mesta var faktiskt riktigt jobbigt även om det var skönt efteråt.

sanna_gymSanna visade alla övningar först och sen fick jag testa. Jag fick dock köra med lättare vikter eftersom min kära vän är sjukt mycket starkare än jag. Jag vill köpa såna där träningsbyxor som hon har, det är härligt med färg tycker jag. Hennes kommer från Aimn tror jag det var. Har någon tips på ställen där man kan hitta riktigt snygga byxor? Tipsa gärna!

gym_lagergrenLite svajigt till en början, men det tog sig efter en stund.

squats_lagergrenStark är ett av mina mål! Det ska bli så kul att träna på söndag igen. Egentligen vill jag köra ett pass yoga i eftermiddag men eftersom det går kräksjuka på förskolan håller vi kidsen hemma. Jag jobbar förmiddag inne i stan och sen tar jag över hemma så Stefan får åka iväg och jobba några timmar. Jag älskar att vi är ett team när det kommer till familjelivet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabbi

    Så härligt att träna! Jag köper alla träningskläder från Sportamore.se (hemleverans för 9 kr och gratis retur är svårslaget). Deras märke Blacc är både bra och prisvärda. Mkt färg och mönster på tightsen där också! 🙂