Bröllopet är inställt – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bröllopet är inställt

Ni som läser Jessicas blogg vet ju redan att hon och Ibbe tyvärr har bestämt sig för att inte gifta sig i sommar som planerat. Stället är nu avbokat och det känns tråkigt. Jag har vetat om det ganska länge och vi valde att prata om det i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Jag tycker att det är sorgligt och tråkigt att bröllopet som jag sett så mycket fram emot inte blir av. Det blir en hel del tårar i avsnittet, mest från mig faktiskt. Ni som vill veta mer får lyssna på veckans avsnitt av Tvillingpodden. Det finns på itunes, acast, tvillingpodden.se och i din poddapp.

tvillingpodden_avsnitt114

114 avsnitt har vi släppt nu! Så kul tycker jag att vi är uppe i över 100. Jag blir fortfarande alldeles varm i kroppen när jag tänker på vårt event som vi hade för att fira avsnitt 100. Vi slog rekord i nedladdning förra veckan så det är verkligen kul att ni är fler som hittar till vår podd. Jag ska sätta mig och lyssna på Trettio plus trevar med Sofi Fahrman när jag får tid över. Den verkar så himla bra! Vilka poddar lyssnar du på och när? Tipsa gärna här nere i kommentarsfältet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Har ett lager av bra poddar, det gör att tiden på jobb rusar iväg 🙂 er är helt klart på toppen, sen finns Wahlgren o Wistam, parterapi, relationspodden, ihop med Josefin, hanapees otroliga podcast. Tyvärr har ju relationspodden lagt ner med familjen lustig, men den var också bra 🙂

 2. Karin

  Lyssnar på Creepypodden, mordpodden, svenska mordhistorier, p3-dokumentär, läkarpodden och precis börjat lyssna på Ronden 🙂

 3. Johanna

  Jag lyssnar bara på er!! Har försökt med andra också men jag fastnar inte för nån! Men jag får väl sno några förlag här om jag ser nån som tipsar om nåt intressant!:)

 4. Marie

  Usch Jessica vad jag känner med dig! ❤
  Angelica jag tycker att du som syster/vän ska bita ihop å stötta.. klart att du blir ledsen men nu handlar det inte om dig, prata/gråt med din man eller mor ist.
  Tycker om er som tusan tjejer!

  1. Josefina

   Det där är väl olika, det kan ju också vara skönt att gråta ihop! Jag tycker oftast det är skönt när någon nära vän/syskon eller så gråter ihop med mig när jag är riktigt ledsen 💕

 5. Alona

  Jag har ej Facebook så jag skriver här.
  Jessica…jag undrar hur det känns för er att leva ihop utan att ha nåt med varandra och göra?! Jag kan prata bara för mig själv men om jag skulle vara du jag skulle vilja separera för att du låter ej lycklig och varför ett barn ska vara anledning att ni bor ihop?! Tro mig att barnen känner av er energi och vet att något som ej stämmer. Jag skulle ta det som en lession då när ni ej gifter er ist kolla som failure. Tänk själv vad skulle du råda Elsa om hon kommer sitta i samma plats som du i framtiden?
  En sak som jag tänkte Ibbe kanske ej känner sig prioriterat i eran relation om Angelica är din 100 % allt. Från min erfarenhet jag vet att min man hade en vän som de hade samma kemi och hade roligt hela tiden då fick jag stå på andra plats och det var påfrestande på våran relation och nu när den vän är borta det känns skillnad. Missförstå mig ej att Angelica måste bort nej du måste hitta balans.
  Tänk också på dig själv och om du ej är lycklig bättre kör på egen magkänsla. Lita på dig själv. Och ni behöver ej vara ovänner ni kan uppfostra Elsa och visa att det fungerar så. Och ang dagar som man ska ha barnet behöver ej vara varannan helg det är som ni bestämmer båda!
  Men lycka till!

 6. Li

  Känslosamt! Jessica MÅSTE ta makten över sitt liv och inse att det är upp till henne om något ska förändras/bli bättre/bli sämre. En relation är hard fucking work ju och det blir faktiskt roligare när man anstränger sig. Även om det innebär att öppna dämningar och pandoras askar som gör att marken under fötterna skakar en kortis. Hälsa henne det! Älskar er!

 7. Therese

  Hej! Jag kände så otroligt mycket när jag lyssnade på detta avsnitt! Kan man liksom inte bara få vara “lycklig”? Måste livet sätta krokben för en? Jag tror faktiskt att livet måste sätta krokben ibland. Så att man förstår vad det är som är viktigt i det. Heja, Jessica & Ibbe! Kör så det ryker i er terapi och om ni mot förmodan inte får ihop det så vet ni iallafall att ni gjort vad ni kunnat. Lyssnade precis på Trettioplus trevar där Klara Svensson berättar att hon går i egen terapi och vad det hjälpt henne. Terapi är inget annat än en sjukt bra investering i sig själv och sitt liv – det jag kan själv skriva under på.

 8. Kristin

  Tvillingpodden såklart. 😀 Ska lyssna på dagens avsnitt alldeles strax medan jag packar inför att hälsa på hemma i Sverige nu i veckan (Bor i Norge). Annars lyssnar jag på bla träningspodden, framgångspodden och p3 dokumentär. En bra och blandad kompott. Lyssnar ofta vid frukost, träning, promenader osv 🙂 Ha en fin dag, kram