450 gradi, Hillenberg och Kasai – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

450 gradi, Hillenberg och Kasai

Efter gårdagens golfrunda på en genomfrusen golfbana var även jag rätt genomfrusen, trots massor av lager på lager. Men när jag väl tinat upp hoppade jag in i bilen, körde in Angelica och Jessica till stan innan jag åkte över till Lidingö och mina vänner Sofia och Axel som bor här. Här blev det soffhäng, förpepp, svingod pizza från 450 gradi och en massa bubbel, innan vi rörde på oss ut. 

Inne i stan blev det goda drinkar på Hillenberg innan vi rörde oss vidare till Kasai där det blev fest för allt vad den här tvåbarnspappan orkade med. Jag tänkte på det när vi satt på Lidingöbanan tidigare på kvällen att jag kommer inte ihåg sist jag var ute såhär. Jag har ju inte suttit hemma och möglat men de gånger det har varit fest har det varit mer hemmafester eller på slutna tillställningar i form av bröllop och födelsedagsfester. Kul var det i alla fall. Och det känns i kroppen idag, dansmuskler som inte tränats på ett tag och otroligt trött trots att jag fick “sovmorgon” (dvs ingen som väcker mig utan jag vaknade av mig själv) till 08:15. 

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Åh så gott och skönt med egentid! Skulle jag och min sambo också behöva, vi har 14 månader mellan våra. Minstingen är 5 månader nu. Ni kan läsa om vår vardag i Berlin i min blogg. 🙂 trevlig helg!

  2. Annelie

    Åh vad jag är glad att jag hittade den här bloggen. Har en son på 5 månader och en tjej på 19 månader, och just nu känns det såå tufft! Här kan man hämta inspiration och inse att det blir bättre med tiden 🙂