Läs mig i Expressen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Läs mig i Expressen

Idag kom artikeln upp på Expressen Debatt som jag skrev tidigare i veckan och som höll mig sömnlös. Jag bjuder på lite morgonläsning där så hörs vi lite senare här på bloggen igen.

stefan_lagergren_expressen

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Björn

  Jag tycker du är ganska snett ute med din artikel. Absolut ska man vara närvarande när barnen är sjuka och man är hemma med dom. Men man måste inte sitta med dom och aktivt titta på film eller leka lego med dom. Så länge man är närvarande och tar hand om dom och inte schasar iväg dom om dom vill ha något eller bara lite närhet så tycker jag absolut att man kan jobba hemifrån när man vabbar. Barnen är det viktigaste som finns men om man kan multitaska så är det great för man har ju ett ansvar mot jobbet också.

 2. Xx

  Hej! Jag har nog aldrig kommenterat här förut. Jag tycker ditt debatt inlägg var viktigt och bra. Jag har SÅ dårligt samvete ovanför mina kolleger när jag vabbar.
  Men du har ju så rätt. Ingen tackar mig sen för att jag jobbade trots att jag hadde sjukt barn hemma.
  Sedan måste jag få säga att dina inlägg bara blir bättre och bättre. ditt sätt att skriva på tiltalar mig väldigt och det är nästan så jag funderar på om du ha valt fel yrke? Skribent vore kanske nåt? Fortsätt med alla dina vettiga bra inlägg, superbra jobbat! Hälsningar en tvåbarnsmamma som fick båda sina barn ungefär samtidigt som er:)

 3. Thomas E

  Kul debattartikel. Visst ska man vara med sina barn, mycket. Jag har fem barn och var hemma halva tiden med de tre sista. Men du har två små-fel, båda två motpoler på sitt sätt. 1) ditt jobb är inte viktigast, det är dina barn. Om 20 år kommer du att se tillbaka på exakt det jobb du har nu med… tomhet. Dina barn och allt du gjorde med dem finns däremot kvar. 2) Barn är inte särskilt kräsna. Du måste inte sitta och titta på barn-TV med dem varenda timme. De har inget emot det. Men de mår också bra av lite egentid, att själva få vara kreativa, att inte ständigt vara i fokus för alla vuxnas uppmärksamhet, som de kommer att vara i skolan t.ex. Det leder troligen till exakt de själv-centrerade människor som du skriver att dagens vuxna kanske är.

  Allt som allt är mitt råd: stressa inte upp dig så mycket. Varken för dina barn eller ditt jobb. Lev lite skönare! Tänk på dig själv, dina barn, ditt jobb, till lika stora delar.