Detaljbilder från nya walk-in-closet – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Detaljbilder från nya walk-in-closet

När Angelica var i NY i höstas passade jag på att överraska henne med att göra om vårt gamla hemmakontor till vår nya walk-in-closet i ett steg att Philip skulle få ett eget rum, som slutligen ska bli gästrum. Det där hemmakontoret agerade aldrig hemmakontor mer än en eller max två gånger. Allt som oftast agerade det rummet där vi slängde in allt som vi inte visste var vi skulle ha innan jag i ren protest slängde det. Så här såg kontoret ut när det var iordningfixat:lagergrens_kontorOch här kommer lite bilder på walk-in-closeten.lagergren_walkincloset01lagergren_walkincloset02 lagergren_walkincloset03Jag älskar de höga socklarna som vi har börjat använda. De är 10cm höga istället för de standard 5cm som sitter i resten av huset som inte har minirenoverats under 2016. Vi har de i vårt nya sovrum, hallen och köket nere och de kommer även sitta i Philips nya rum när golvet är färdiglagt där inne. Tapeten på väggen är från vårt gamla sovrum som nu är Alices sovrum och barnens lekrum. Det var med stor sorg som jag målade över den vit när Alice tog över rummet, och ännu större sorg när jag inte fick sätta upp den i vårt nya sovrum. Därför kuppade jag och satte upp den här inne. Hyllsystemet är ett vanligt Elfa-system som jag har pimpat till med mässingsstänger som klädhängare. Rummet är inte särskilt stort, bara 145x120cm i golvyta men det fungerar kanon. Det är faktiskt mer meter i upphängning nu än i vår gamla, fyra gånger så stora walk-in-closet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. -Jenny-

    Snyggt Stefan! Ta detta på rätt sätt nu – du ser kanske inte ut att vara den mest händiga hemmafixaren – men bakom ytan är du ju en riktig handy-man 😊👏🏼 Den inbyggda bokhyllan du gjort är också görsnygg. Grymt jobbat!