Youtube…vad händer egentligen? – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Youtube…vad händer egentligen?

Ja, vad händer egentligen med Tvillingarna Lagergren på Youtube? Vi har filmat massor, i flera olika omgångar men Jessica blir aldrig helt nöjd… Jag har lånat nya kameror, jag har testat att filma i olika vinklar och ljus…. men nej. hon säger nej. Det är därför det händer noll och ingenting på vår kanal just nu. Jag är mer “Äh, det är kul. Vi lägger upp det!”. Jag känner inte alls att jag har lika höga krav som hon har. Men vi är ju två om vår kanal så jag måste ju respektera vad hon säger.

tvillingarna_lagergren_jpepVi har gjort en marshmallow-challenge som jag tycker är HUR KUL som helst. Barnslig, ja. Men rolig! Hysteriskt rolig. Jag har inte klippt klart den för det är så svårt att höra vad vi säger. Jag textar till så att det ska bli mer förståeligt. Jag ska övertala Jessica att lägga upp den här filmen asap.

lagergren_tvillingarOch det här är en del av vår presentationsfilm som skulle upp men som Jessica sagt nej till. “Den lägger du INTE upp”. Okej… Det är svårjobbat då. Vi var ju iväg på konferens i december och satte ramar och regler för vår kanal och jag tycker att vi bara ska köra igång. Vi kommer lära oss längs vägen, Vi är i alla fall ett steg närmre nu eftersom vi ska träffa en tjej som ska provjobba för oss med just youtube. Så spännande!

Nu ska jag gå och sminka av mig och göra mitt nya, långa hår i en fläta. Ni får se bilder på nya håret i morgon (jag har testat en ny metod, eller för mig är den ny). Vi har så mycket jobb just nu att tiden inte riktigt räcker till att ta fina bilder på sig själva. Jag satt i frisörstolen idag och jobbade med datorn i knät, det gick bättre än förväntat,

I morgon ska vi ha ett event hemma hos Jessica där vi ska visa senaste Bridget Jones-filmen. Vi har en del att fixa inför det och så är det ett gäng artiklar som ska skrivas också. Roligt, lärorikt och mycket! Som alltid med oss. Nu ska vi bara ge er rörligt också.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Becca

  Enligt mig så behöver inte videos på Youtube vara perfekta i början, utan ni kommer utvecklas och inse tillslut att videorna kommer bli bättre och bättre för varje gång! 🙂 Ska bli så roligt att följa er där då ni har en humor som är precis i min smak, men även att ni kan blanda det med allt seriöst ibland, vilken är en bra blandning! Så Heja er och kämpa på <3
  Kram

 2. Nadia

  Ni borde göra en wet hat challenge!!!! Det hade varit riktigt skoj o se det! Sök på Youtube om ni inte sett det innan. Så roligt!! 😊

 3. Alona

  Tips ang youtube. Börja med något som ätt ni , upprepa ej vad andra gör. T.ex . Hur ser ut eran dag. Jag trot att många skulle vilja se det.

  1. Johanna

   Håller med! Det tror jag blir en bra kanal.
   Maschmallow-challenge känns så där. Den typen och egentligen all sorts förnedrings-tv känns mest tröttsamt.

 4. S

  Heja heja! Vill gärna se er på YT snart!! Ni är riktigt snygga. Men framförallt roliga, energiska och proffsiga! Kram!

 5. Hanna

  Så synd! Man vill ju se er, hoppas verkligen att ni blir förskonade från elaka kommenterar på youtube och kan vara precis så roliga&härliga som ni är<3 Kram