Claudia Galli Concha gästar Tvillingpodden – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Claudia Galli Concha gästar Tvillingpodden

Tredje gången gillt, men äntligen har vi spelat in ett avsnitt av Tvillingpodden med världens bästa Claudia Galli Concha. Jag och Jessica skulle åka ner till Malmö i höstas och gå på ett event hon höll i, men Jessica blev sjuk så jag åkte ensam. Vi hade en supermysig lördagskväll med massa god mat och härliga samtal. Den söndagen somnade min älskade farfar in och jag fick kasta mig på första bästa plan tillsammans med Jessica Olérs för ett sista farväl. Värsta dagen i mitt liv. Livet innebär verkligen tvära kast och det gäller (klyschigt nog) att ta vara på varje stund.

LAV_5607Foto: Jonas Berlin Klintberg

Jessica, jag och Claudia – så mysig kväll!

claudia_concha_galli-768x1024Jag, Claudia och Jessica på LOPPI-kontoret förra veckan. 

I veckans poddavsnitt pratar vi om Claudias förlossning med Celeste, men vi pratar även om relationen med sin partner. Jag skulle kunna sitta med Claudia hur länge som helst och prata om just det, för hennes råd är så kloka och bra. Vad gör man för att minska bråken när man fått barn? Går det ens? Lyssna på veckans avsnitt av Tvillingpodden så får du Claudias bästa tips och råd. Jag tycker så mycket om den här människan! Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se, itunes, i appen podcaster eller på acast.com.

37 000 nedladdningar! 

Jag såg att Jessica hade skrivit om att det, men jag vill också berätta det för er som läser vår blogg. Den senaste veckan har gått riktigt bra för Tvillingpodden. Förra veckan laddades Tvillingpodden ner nästan 37 000 gånger!!! Jag är så glad för var och en av er som väljer att lyssna på oss. Det betyder så mycket för mig! Ni är BÄST! Jag såg att Jessica också skrev om vår youtubekanal (Tvillingarna Lagergren heter vi där, prenumera gärna på vår kanal så missar du inte våra klipp) och vi filmade en del förra veckan. Jessica var dock inte nöjd med materialet, så det blir nya tag den här veckan…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.