Angelica Lagergren

Planer för kontoret

När jag såg den här kalendern på instagram kunde jag inte hålla mig från att beställa den, så nu har jag två stycken. Den här och en från personlig almanacka som vi samarbetade med förra året. Jag och Jessica hittade de här fina kopparna som det står ”Boss” på inne på Lagerhaus förra veckan när vi var inne i stan.

IMG_1698Vilken dag som helst kommer vår leverans från Jotex så att vi kan sätta igång och inreda kontoret. Just nu är det ganska rörigt här så det ska bli skönt med ordning och reda. Jag vill gärna ha det fint där jag sitter och jobbar, annars hamnar mitt fokus lätt på annat. Vi ska skruva ihop ett extra skrivbord som vi köpte på Ikea. Tanken är att vår assistent ska sitta där, en tjänst vi inte hunnit annonsera ut än. Känns som mycket snack och ingen verkstad från vår sida, men tiden har verkligen inte funnits. Och nu när tiden äntligen fanns blev Jessica sjuk igen. Det finns i alla fall en plats till assistenten nu, vem det än blir och det känns skönt.

Hur som helst, åter till inredningen av vårt älskade kontor. Det kommer en ny soffa, massa kudddar, ett matbord och stolar (ska bli skönt att slippa äta lunch vid skrivbordet!) och andra fina grejer. Vi tänkte måla en vägg här rosa, vi måste bara bestämma oss för vilken nyans vi ska ha.

BeFunky CollageJag gjorde ett litet kollage med bilder från Pinterest… där kan jag fastna i en evighet. Rosa är en färg som gör mig glad!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Therése

        Tack! Tyvärr slut där och typ Överallt annars också? Får nog bli en annan kalender för betala frakt på över 400kr från USA känns lite mycket även om habegäret är enormt!