Ihop med Josefin och Tvillingpodden – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Ihop med Josefin och Tvillingpodden

Veckan innan julafton gästade jag och Jessica podden Ihop med Josefin där Josefin Crafoord och Quetzala Blanco hjälper lyssnarna med deras relationsproblem. Det var så himla kul att spela in podd tillsammans med J och Q. Lyssna på Ihop med Josefin här. Vi pratade massor om relationer och vi fick komma med tips till de lyssnare som skickat in brev. Vi är inga experter men det var verkligen intressant att ta sig an andra människors problem.

ihopmedjosefin

Jag, Jessica, Josefin och Quetzala.

tvillingpoddenVi har även släppt ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Tänk vad många avsnitt vi släppt nu, 109 stycken! Vi vill planera ett nytt event och den här gången tänker vi ge oss ut i Sverige. Vad tror ni om en liten miniturné? Till vilka städer vill ni att vi kommer och spelar in?

I veckans avsnitt “Mr Pleasureman” är jag väldigt känslosam (jag har pms) och vi blandar skratt med lite tårar. Vi pratar om en sjukt vacker man som jag träffade i Amsterdam för en herrans massa år sen. Han är nu en ganska känd DJ som reser jorden runt och spelar. Du kan lyssna på Tvillingpodden på itunes, acast, på tvillingpodden.se eller i din poddapp. Dela gärna med dig av vad du gör när du lyssnar, skriv #tvillingpodden på instagram så hittar vi just din bild.

Jag vill passa på att visa en fantastisk bild som en lyssnare har gjort. (Hojta om det är okej att berätta vem du är och hojta även om jag ska ta bort bilden!) Den heter “Mulliga muttan och mannen med capen”. Ni som lyssnat på Tvillingpodden ett tag vet vem han är. Ni andra får lyssna in er. Jag älskar den här bilden! Och jag är så nyfiken på fortsättningen…

mulligamuttan

/Angelica

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.