Pappalivet gästar Tvillingpodden + tävling – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Pappalivet gästar Tvillingpodden + tävling

Tvillingpodden i samarbete med Eucerin 

I veckans avsnitt av Tvillingpodden gästas vi av Emil ”Pappalivet” Andersson som är fyrabarnspappa. Vi pratar om när hans tvillingdöttrar föddes på Alla hjärtans dag efter en 20 timmar lång förlossning. Vi pratar även om livspusslet, egentid, matlagning och om känslor som uppstår när man håller sina bebisar för första gången. Det var väldigt intressant att lyssna på hur det är som pappa eller partner, att sitta bredvid på en förlossning.

tvillingpodden_avsnitt107Foto Joakim Holmdahl 

Vi bjöd Emil på lunch efter inspelningen av Tvillingpodden. Det är rolig det där med nya bekantskaper, hur man kan klicka med någon fast man bara setts ett par gånger. Emil är genuint snäll och omtänksam.
Skärmavbild 2016-12-12 kl. 06.29.02

Vi har lyfter vår tävling igen där du kan vinna ett Eucerin AtoControlkit med Bodylotion och Shower Oil (värde 358 kr). Jag älskar den duscholja, huden blir så len och mjuk efter jag badat eller duschat med den.

För att vara med och tävla gör du så här:
Berätta om ditt bästa ”mystips” för barnens badstund i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till den 23 december. Då kommer vi välja ut de tio bästa tipsen och de lyckliga vinnarna får ett Eucerin AtoControlkit med AtoControl Bodylotion och AtoControl Bath and Shower Oil (värde 358 kronor). Vill du ha ännu större vinstchans? Klicka in dig hos Jessica och tävla i Tvillingpoddens tävling med Eucerin. 

Lycka till!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.