Lucka 10: Vilken är den mest glammiga kväll i ditt liv? – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Lucka 10: Vilken är den mest glammiga kväll i ditt liv?

Jag kör på lucka 10 idag fast det är den 11:e. Den mest glammiga kvällen hör i hop med den mest glammiga dagen – nämligen min och Stefans bröllopsdag. Det var glam, kärlek, lycka och fest hela dagen lång. Alla bilder i inlägget är tagna av Jessica Silversaga.

_A9A3099

Vi fotades innan vigseln, tur det. Efter var jag inte lika snygg efter massa tårar av lycka och nervositet som släppte. _A9A3416

Ida, Maria, Caroline, Jessica och Ormis var mina tärnor. _A9A3492 Istället för ris hade vi rosblad och guldglitter. _A9A3497 Världens bästa papi! <3 _A9A3505 Det blev så fint på marken när alla rosbladen hade landat. _A9A3598 Vi köpte massa Eiffeltorn i Paris som jag sprayade med guldfärg. Jag tror att vi hade ett på varje bord. _A9A3766 Min klänning kommer från Ida Sjöstedt, specialsydd efter mina mått. _A9A3847 Världens roligaste middag! Bröllopsfesten var på Tyresö slott, min släkts gamla slott. _A9A3878 Så vackra stenar på klänningen. _A9A3989 Middagen åt vi inne i Lagergrens bibliotek på Tyresö Slott. _A9A4000Jag minns känslan av att äntligen få ha på sig vigselringen, som är gjord av Josefin Cummings. Jag hade även på mig min släktring och Stefans farmors ring med blått i, så jag hade både något lånat och något blått i samma.

_A9A4073Kärlek! <3

Detta är en del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så läs mer här

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thea

    Alltså, man bara älskar ju bilderna från ert bröllop! Så himla vackert och så vackra ni två är, som ett riktigt prinsessbröllop!❤️