Tävla och vinn Eucerin AtoControlprodukter – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tävla och vinn Eucerin AtoControlprodukter

I samarbete med Eucerin

Vi gör just nu ett samarbete med Eucerin som har hudprodukter för stora och små mot bland annat eksem och torr hud. Se även inlägget här där vi hälsade på hos BVC-sköterskan Sanna Klang för att ställa frågor och få svar kring just barnhud.

eucerin_badskum

Alice gillar skumbad!

IMG_6646

Vi har även fått möjlighet att göra en tävling där du kan vinna ett Eucerin AtoControlkit med Bodylotion och Shower Oil (värde 358 kr).

För att vara med och tävla gör du så här:
Berätta om ditt bästa “mystips” för barnens badstund i kommentarsfältet nedan. Tävlingen pågår till den 22 december. Då kommer vi välja ut de tio bästa tipsen och de lyckliga vinnarna får ett Eucerin AtoControlkit med AtoControl Bodylotion och AtoControl Bath and Shower Oil (värde 358 kronor).

Lycka till!

/ Stefan och Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Min son är bara 6 månader och kan inte sitta helt själv än, så mitt bästa mystips är att bada tillsammans <3

 2. Anne

  En docka följer med i badet och badar. Det finns också badleksaker som åker sig själv runt i badet som barn tycker är roliga. Annars massor av skum och varma handdukar och badrock efter badet.

 3. Louise

  Mitt bästa tips är att ta med några “duplogubbar” i badet och en båt som de kan åka i. Direkt efter att sonen kommit upp ur badet får han alltid en “handdukskram” så att han inte ska börja frysa.

 4. Angelica

  Här har vi tyvärr inget badkar så sonen duschar alltid, då får han leka en stund sen vill han hjälpa till att tvåla in sig, helst med hela flaskan 😂 Efteråt smörjer vi in hela kroppen och så lägger han sig på mage och vill bli killad på ryggen länge länge 😊

 5. Sophie

  Efter badet och insmörjningen av vår sons otroligt eksemiga hud tar vi på oss myskläder och sätter oss i soffan och tittar på barnprogram och äter frukt. 🙂

 6. Anna

  Vi har alltid torktumlaren på när vår lilla tjej badar. Det blir tropiskt varmt i badrummet och dottern slipper frysa.

 7. Frida W

  Vår bästa mysstund i samband med badet infaller efter att den alltid inledande “plaskafasen” lugnat ner sig 🙂
  Då sitter vår dotter still i badkaret med sin Nemo-fisk och lyssnar på när mamma och pappa läser hennes badböcker om sen smarta fisken, delfinen och sköldpaddan.

 8. Frida W

  Vår bästa mysstund i samband med bad är när vår dotter lugnat ner sig efter “plaskfasen” som alltid inleder våra bad och hon kan sitta stilla med sin plastfisk och lyssna på när mamma och pappa läser badbäckerna om smarta fiska, delfiner och sköldpaddor 🐠🐟🐬🐢

 9. Cecilia Attlehed

  Bästa mystipset här hemma är när storebror (4 år) och lillebror (2år) vill
  bada tillsammans. De plaskar, stojar och stimmar medan
  storebror sitter och rimmar! Ingen vill bli klar och båda vill
  bara sitta kvar i husets kar! Efteråt är det mys i badlakan en stund
  innan det är dags för smörjstund!

 10. Rosis

  Skumbad tillsamman är ju så himla mysigt och kul.
  Leker att skummet är moln, grädde eller ett paket till jul:-).
  Bilar, flygplan, diskborsten badas också så bra.
  Allt detta vill vi i badet båda ha!

 11. AnnaSmyckeform

  Hej!
  Det bästa med våra badstunder där hemma är när sonen efter badet kryper upp i min famn och jag torkar honom. Då blir det en sån där lugn och harmonisk stund som sällan inträffar hos oss annars 🙂

  Kram

 12. Karolina

  Lukas och jag “mysbadade” idag så det var ett sammanträffande att det var mystips man skulle dela 😊 Han tycker att det är så roligt när mamma eller pappa badar med honom. Sen tände vi en liten myslampa och satte på lugn julmusik. Så satt vi och berättade vi små historier om badleksakerna. Lukas sa flera gånger att det var så mysigt.

 13. Håleni (Helena)

  Mina två börjar bli så stora nu så de sköter sig själva (rätt så) bra i badkaret! Jag brukar sitta bredvid med en kopp kaffe och varva ner efter en lång dag med plugg – tills de börjar åka rutschkana och jag blir helt genomblöt (varför lär jag mig aldrig att ta med ombyte till badrummet så jag slipper traska ner för trappan med blöta kläder?!) Och just det, de ska alltid överkonsumera badbubblor 😩 Borde egentligen köpa bra produkter till deras torra hy men jag vet ju hur det blir, plötsligt är hela flaskan uthälld 😏🙃 Är nyfiken på den här serien, hela familjen skulle behöva testa den!

 14. Malin

  Har en 3åring och en 9 månaders som älskar att busa och plaska i badet!Helst med skum och massa saker att leka med 🙂 det ska hällas på varandra och ingen vill egentligen gå upp men när det väl är dags rullar vi in med i gosiga handdukar och lägger dem bredvid varandra på ett täcke i vardagsrummet.Väl där brukar det bli mer bus och stoj 😀

 15. Lisa

  Är en relativt nybliven mamma. Min prins är tio veckor gammal och är inte jätteförtjust i att bada. Men en sak som han älskar är sång och musik därför kombinerar jag min skönsång (stackars grannar!) och badandet. Denna stund är så mysig och istället för tårar och skrik blir det plask, plask och en massa leenden! Efteråt ligger han insvept i sin badcape och vi myser massvis i soffan❤️

 16. Stina

  Bästa mystipset är att jag eller pappan är med och badar tillsammans med 2.5 åringen och gärna i skumbad. Det blir även mysigt om lillasyster 8 månader är med tycker storebror.

  1. Lisa

   Är en relativt nybliven mamma. Min prins är tio veckor gammal och är inte jätteförtjust i att bada. Men en sak som han älskar är sång och musik därför kombinerar jag min skönsång (stackars grannar!) och badandet. Denna stund är så mysig och istället för tårar och skrik blir det plask, plask och en massa leenden! Efteråt ligger han insvept i sin badcape och vi myser massvis i soffan❤️

 17. Elin

  Oss emellan är bad utan barn det mysigaste 😉. Först får småkillarna bada och plaska loss hur mycket de vill! Sedan är det insmörjning, gos i soffa och gonatt saga. SEDAN är det dags för mamma och pappa att bada. Nu låter det mer romantiskt än det är. Men att få sjunka ner i ett bubbligt badkar tillsammans och prata om livet, planer, reser är det mysigaste som finns. Riktig vardagslyx och tid för avkoppling och samtal. Kram 😘

 18. Helen

  Min son blev helt plötsligt rädd för badbaljan…. men när han först fick leka i den i vardagsrummet och den bada i vardagsrummet med alla sina badankor så vände det. Så vi har våra mysiga badstunder på vardagsrum golvet… med alla ankor och sagobok nära för underhållningen.

 19. Helena

  Min lille på 1,5 har alltid varit rädd för vatten och det tog emot så otroligt mycket varje gång som vi fyllde upp den där plastbaljan med vatten och tvingade ned honom i den. I början av augusti flyttade vi till en större lägenhet med badkar. Under lillemans preimärbad hoppade jag också med ned i karet och för första gången sedan födseln fällde han inte en tår när han kom i kontakt med vattnet. Sedan dess badar jag med honom varenda gång, tillsammans med badleksaker och badskum. Efter badet lindar hans pappa in honom i en handduk till dess att han har torkat och därefter väntar spa med krämer, massage och pyjamaspåklädning. Mystipsen lyder alltså: få barnet att känna sig bekvämt och tillfreds med badet, bada tillsammans med barnet och gör det till en mysig och rolig stund för alla inblandade!

 20. Camilla

  Mitt bästa mystips som jag gör med min 1,5 åring (som egentligen aldrig gillat vatten så speciellt mycket) är att vi duschar alla hans baddjur på samma sätt som han själv badar och duschar, vi sköljer ankan, skrubbar ankans mage, masserar huvudet, etc etc.. emellan alla djur gör vi samma sak på han! Vilket har blivit en mysig grej att göra och som avdramatiserar hela badet! Efter badet sitter vi och myser och smörjer in med hudkräm, där även jag får lyxen att bli insmord! Skulle bli SÅ glad om vi fick prova dessa produkter! 🙂

 21. Johanna

  Hej
  Skulle bli superglad om vi vann kitet från eucerin 🙂
  Jag älskar att bada mina två pojkar. Är så glad nu när lillebror blivit så stor så han kan sitta mef storebror i badet 🙂 att bada dom ihop är mysigt och dom har skojigt ihop 🙂 i badet har vi just nu Hulken tvål för det är storebrors favorit just nu 🙂 annars har vi massor av bollar och en och annan vattenkanna att duscha dom i 🙂 rena och gosiga barn är det mysigaste som finns. Håller tummarna för vinst ✊🏼 Tack för en bra blogg kram

 22. Louise

  Mitt bästa mystips måste nog bli att ta med en högtalare och spela lite mysig och lugn bakgrundsmusik i badrummet, släcka ner lite och tända några små ljus 🙂 men då har jag ju än sålänge bara badat en liten bebis och då har jag tänkt att hon märker av att vi andra är i “mys-mode” om ni frågar mig om ett år kanske jag har ett helt annat svar … hehe 🙂

 23. Stina

  Våra mysigaste badstunder är när storasyster 2 år hjälper mamma att bada lillasyster 6 mån i badbaljan. Storasyster tvättar lillasysters armar och ben så försiktigt försiktigt. När lillasyster badat klart är det storasysters tur. Då blir det röj med plask och leksaker. Efter badet somnar bägge tjejerna och sover så skönt hela natten, nästan ;).

 24. Sandra

  Det blir oftast röj i badet hos oss haha. 3 åringen och lilla bebisen älskar att bada och busa:) Vi har alltid bollar och en docka i badkaret, bollar till den lilla och dockan till den stora. Hon älskar att ha med sin docka i badet så att hon får tvätta henne -“ren och fin”. Alla badstunder är mysiga på sitt sätt tycker jag. Tyvärr har min dotter jättemycket eksem, hon kliar så hon blöder på nätterna. Skulle gärna vilja vinna detta så vi kan testa något nytt ist för mildison och andra krämer.

 25. Hanna

  Vi badar alltid när pappa är hemma så vi är hela familjen. Vi sätter på handukstorken en stund innan så han får en varm gosig handduk efter badet. Sen yllet vi badet och sommar sedan ner belysningen i badrummet så det blir riktigt mysigt ljus. Och så sjunger vi och plaskar så länge det är roligt.

 26. Sanna

  Den mysigaste badstunden hos oss är när vi alla tre i familjen är tillsammans. När vi båda vuxna är med när vår son badar. Han älskar att bada och stretar alltid mot badet när vi ska klä av honom. Han plaskar mycket och vi blir dyngsura allihopa, mrn hur mysigt är inte det?! ❤ Han har väldigt torr hud och med eksem så vi badar inte så ofta.

 27. Hanna

  Vi har alltid med ett gäng små leksaksdjur som också får badas, tvättas, duschas av och hoppa från badkarskanten. Räven, det busigaste djuret, är bra på att skvätta ner alla närvarande också. Kanske inte så mysigt men väldigt kul. Varning för att bada med pingviner dock, den kissar alltid i badkaret 😂🙈