Nytt jobb! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Nytt jobb!

Idag har jag och Jessica varit på LOPPI-kontoret inne i stan. Vi var här igår också på möte och jobb. Det är nämligen så att vi har fått ett nytt jobb. Wihooo! Jag och Jessica har tagit över efter Josefin Knave och är nu Content producers på LOPPI. Jag är väldigt stolt och glad över det. Vi är ju redan en del av LOPPI-familjen, men nu blir det mer LOPPI i våra liv och det älskar jag.

loppi_medarbetareTanken är att vi ska sitta inne på kontoret här inne i stan på måndagar och jobba hemifrån en del under resten av veckan. Vi kommer att fortsätta med bloggandet och Tvillingpodden precis som innan, ni kommer inte märka någon skillnad här i bloggen. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. När jag stängde dörren till den där fasta anställningen var jag orolig över att jag inte skulle få ihop det. Men det har gått så mycket bättre än jag trodde. Ibland vill man ju bara veta saker i förväg, hur det ska bli liksom så att man slipper oroa sig. Men jag är glad att jag vågade! Och vet ni en till rolig sak? Tvillingpodden är nominerad till Svenska podcasterpriset 2016, i kategorin Barn och familj.

tvillingpodden Tusen tusen tack till alla er som har nominerat oss till Svenska Podcasterpriset 2016. Vi är nu en av fem i kategorin Barn och familj som är NOMINERADE!! Vi är så otroligt glada för detta, så verkligen tusen tack från djupet av våra hjärtan. Nu kan du rösta på oss en gång per dag fram till och med 11 december om du vill att vi ska vinna! Röstar gör du enklast via den här länken, Din röst betyder massor för oss! <3

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marcus

    Hej

    Är det snygga Reebok freestyle skorna du har på dej på bilderna nedanför när du springer runt på kontoret ?