Angelica Lagergren

En annorlunda frukost

Sjukstugan fortsätter, idag är det Alice tur att vara som sämst och Philip verkar vara lite på bättringsvägen, men ännu ej frisk. Så vad gör man när man har sjuka barn hemma? Jo, självklart får de välja frukost. Alice valde glass, vilket inte var ett helt otippat val.alice_glassPhilip åt sin vanliga frukost, en kantfri leverpastejmacka och havregrynsgröt med mosad banan, men istället för havremjölk att dricka gjorde han ett lite annorlunda och helt klart otippat val.philip_kaffe1 philip_kaffe2Han valde helt enkelt att ta mina kalla kafferester. Två skedar och sen gick han som på speed hela vägen fram in i kalket på lunchvilan.

Hur gör ni med måltiderna när era barn är sjuka?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Ja vad gör man. i vårt fall har ungarna fått vad dom vill ha under sjukdom. bättre att dom får i sig nåt än inget ,tycker vi .liten marabou chokladkaka så dricker dom mycket. och naturligtvis vet dom att detta bara gäller vid sjukdomar.

  2. Mia (bakingbabies.se)

    Vår yngste tömmer också min kaffekopp ofta, när det liksom blivit för kallt så jag inte vill ha det längre. Har faktiskt aldrig märkt av någon koffeineffekt på honom. Jag kanske dricker väldigt svagt kaffe…