6 perfekta hösttröjor – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

6 perfekta hösttröjor

Varje år letar jag efter den där perfekta stickade tröjan. Jag älskar ju hösten, det är min favoritårstid. Jag är ju inte i behov av en stickad tröja just idag här på Kanarieöarna, men snart är vi hemma i minusgrader igen. Jag köpte en perfekt tröja när vi var i New York men tyvärr tvättade jag sönder den efter första gången jag använde den… Här kommer mina favoriter just nu!

hm

Jag gillar när tröjorna är lite längre, den här kommer från H&M och kostar 199 kr.

bubbleroomDen perfekta grå – från Bubbleroom för 599 kr. 

veromoda

Så snygg färg! Den här kommer från Vero Moda och kostar 379 kr.

softgoatVrålsnygg från Soft Goat för 1 495 kr. 

sainttropez

Så mysig och fin från Saint Tropez för 699 kr. 

ellos_vitVitt är ju inte så praktiskt med små barn, men det är fint tycker jag. Den här kommer från Ellos och kostar 399 kr. 

Den blå stickade tröjan som jag har på mig på vår header finns att köpa i vår Cliqueshop (ladda ner appen Clique och sök på Tvillingpodden för att hitta de grejerna vi säljer).

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Milo

    Hej tack för intressant artikel! Jag köpte samma tröja från H&M, men tyvärr var det inte så bra kvalitet. Jag försöker att köpa inte så dyra kläder, så för mig är det viktigt vilket pris har det. Åhlens, MQ är kula, men för dyrt. En gång hittade jag den här webbsida https://nelly.com/ww/womens-fashion/clothing/jumpers-cardigans/ den heter Nelly och de har ganska bra kläder med ett bra pris och kvalitet. Jag brukar köpa hos dem ofta, eftersom det är alltid finns rabatt på http://promocodius.com/se/butiker/nelly-rabattkod om jag köper hos Nelly. Så det är trevligt att spara lite pengar också. Ja, det är svårt att välja kläder, men man måste hitta sin favorit märke. Milo