Film från lyxkryssningen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Film från lyxkryssningen

I samarbete med Royal Caribbean 

Jag och Jessica åkte på lyxkryssning i Medelhavet med Royal Caribbean för två veckor sen. Hela gänget med influencers som var med på resan tävlade mot varandra i film/blogg/insta med varsitt uppdrag. Vi fick i uppdrag att gå på SPA, riktigt härligt och lyxigt uppdrag! Det var så pass avslappnande att både jag och Jessica somnade under vår hot stone massage… Men här är i alla fall vårt bidrag till tävlingen, en film om hela resan. Vi hamnade mitt i en Dolce & Gabbana-plåtning på Capri, så himla roligt! Men min favoritdel i hela filmen är 3:52 in i filmen när jag är besviken över antal likes på instagram…

Du får 10% rabatt på valfri kryssning med Royal Caribbean vid bokning senast 30 november. Rabatten gäller vid bokning hos Royal Caribbeans försäljningsavdelning på tel: 0200 88 01 55. Uppge koden “Blogg Nordic” när du bokar. Erbjudandet gäller på kryssningens pris, inte ev kompletterande bokningar med flyg, hotell, transfer. Du kan läsa mer om de olika kryssningarna på royalcaribbean.se. 

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.