Pappa till tvillingar – bloggtips! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Pappa till tvillingar – bloggtips!

Jag skulle vilja ge er ett bloggtips. Jag läser väldigt många bloggar men tycker att det finns alldeles för få pappor som skriver. En pappa vars liv jag följer är Emils. Han är 31 år och driver bloggen Pappalivet.com. Han har fyra kids, varav två av dom är tvillingflickor, Celise och Olivia. Tänk! Tvillingar! Jag är så avundsjuk. Det är min dröm ju, att få tvillingar nästa gång jag blir gravid. Det är förmodligen riktigt jobbigt, men jag tror att det mest är roligt… Eller vad säger ni som har tvillingar? Kul eller jobbigt?

14467060_1425979084082274_1795588718_o

Emil skriver öppet och ärligt om livet som pappa och han verkar genuint trevlig.

IMG_5384-1

Ni kan också följa honom på insta, pappaliivet heter han där. Han lägger upp superfina bilder, jag älskar tonen och ljuset i hans bilder.

dddd-720x637

Har ni tips på andra pappor som bloggar får ni gärna tipsa i kommentarsfältet. Mer länkkärlek till alla som har bra och intressanta bloggar tycker jag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmelie

    Just nu är det betydligt jobbigare med twins än när dom var små pluttar som när jag gästade podden 😉 nu finns inte en lugn stund och jag har nog aldrig varit tröttare… Men visst det är fortfarande lika fantastiskt att se deras relation till varandra och att dom aldrig behöver vara ensamma <3

  2. Ann

    hej jag har tvillingar som idag är 31 år en pojke och en flicka förutom första halvåret som var lite jobbigt dom är födda fem veckor för tidigt så var det nästan lättare med två dom har alltid haft varandra, vi har en pojke till som var tre när tvillingarna föddes.Tack för en rolig och bra blogg