Spelning, tårar och sushi  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Spelning, tårar och sushi 

Nu sitter jag och Jessica på tåget på väg hem från stan. Vi mötte upp mamma och åkte på vår vän George Shaids spelning på Pet Sound bar på söder. Han tillägnade en av hans låtar (Snow in april) till vår älskade farfar som lämnade oss för bara två veckor sen. Tårarna ville inte sluta rinna, det var så vackert och fint. En magisk spelning! Han har en av de finaste rösterna jag vet och på riktigt har han ett hjärta av guld. Fina vän. <3 Jag älskar dig! 

Vi värmde upp med George innan han körde igång. Jag och Jessica blev sugna på att ha en spelning, vi får se vad hittar på härnäst. Det är det roligaste med vårt jobb, det är väldigt fritt. Spontant liksom. 
Det är George och hans fru Elin som skrivit bidraget vi skickat in till Melodifestivalen. 

Efter spelningen bjöd mamma oss på middag på East. Deras koreanska pannkakor är sjukt goda. Jessica beställde in en soppa som var så stark att till och med jag tackade nej till en sked. Då är det starkt ska ni veta. Jag åt sushi, mmm mmm mmmm. 

Nu ska jag hem och krypa ner i sängen. Imorgon har vi en filminspelning på leklandet Kaatach i Tyresö med Alice och Elsa. Det ska bli roligt! Som sagt, jobbet är väldigt omväxlande och spännande. Man vet liksom aldrig vad som väntar och det älskar jag. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Vad sorgligt med er farfar. Beklagar!

    Från det ena till det andra. Bor i Öret men tänkte ta med mig man och barn (en 8-månaders) och åka till huvudstaden en helg. Tänkte höra om ni har tips på någon bra kvällsrestaurang där det känns okej och inte så jättesvettigt att ha med småbarn?
    Om inte: Vet ni någon jättebra takeaway-mat att slänga i sig instängdpå hotellrummet med en urballad 8-månaders?!

    Tack för en bra blogg och en underbart rolig podd!