Angelica Lagergren

En nystart för hyn i höst

I samarbete med Glamazon.se

Jag satt i veckan och tittade genom en massa gamla bilder på mig och Angelica. Jösses vad ung jag såg ut då jämfört med idag. Jag vet inte om det är en självbild som jag projicerar över bilderna, att jag känner mig mycket äldre nu sedan jag blev pappa eller om det faktiskt är så att de sömnlösa nätterna har satt så pass stora spår.
Jag har alltid försökt ta hand om min hy, men ibland blir det längre uppehåll. Oftast på somrarna och så även idag. Men nu har jag tagit en nystart här i höst i samband med att jag testar lite produkter från ”Baxter of California” från Glamazon.se.herr_lagergren_glamazon
Jag plockade ihop ett litet kit, som jag kallade för mig själv för ”botemedlet mot pappas mörka ringar under ögonen”, vilket kanske mest syftar på ögonkrämen till höger på bilden. Jag är riktigt nöjd med mitt kit och känner mig otroligt pigg på morgonen när jag gjort min hy-ritual. Jag brukar vara ganska petig med ansiktstvätt och hur det känns efteråt, en del lämnar mig med en känsla av en hinna på huden. De här ger mig en känsla av friska fläktar och en fräschhet som jag eftersträvar. Herbal Mint Toner:n doftar otroligt gott, vilket inte gör saken sämre.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.