En klar fördel med vintertid – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En klar fördel med vintertid

Jag och Philip gick precis upp. Först tänkte jag; “aja det får bli en tidigt söndagsmorgon då”, Philip har nämligen utvecklat en förmåga att sova lite längre på helgerna. Fråga mig inte hur, men så är det. Och eftersom Alice ibland vägrar att sova på dagarna sover hon automatiskt längre på morgonen. Men.

Det får bli en tidig morgon är ju en sanning med modifikation. Klockan visar 07, men är ju i vår kroppsrytm 08. Så det blev en lång sovmorgon även idag för lilla Philip och Alice kanske jag borde gå och väcka? Men först ska jag och Philip gosa lite till.IMG_4765

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EmmaF

    Ja, finns inga fördelar med att byta till vintertid, i alla fall inte när man har barn 😅 De sover ju inte längre för det direkt.. undrar oxå varför man ska väcka barnen på helgen? Men kanske har nåt planerat och behöver komma iväg, ☺️🙈

  2. Karin

    Min plan att lägga ungen senare och på så sätt få han att vakna någorlunda drägligt misslyckades total. 1 h och 50 min sömn totalt på dagen mot normala 3 h. Så fick lägga sig vanlig tid. Vaknade 06:20 sommartid, m.a.o 05:20 😴 Plus att han vaknade en gång på natten och det tog en timme att få honom att somna om…

  3. Anni

    Åh, jag avskyr dessa tidbyten. Finns inga fördelar, för om tycker att det är en fördel att det är ljusare på morgonen så är det ju mörkare på eftermiddagen istället så det är ju bara ett nollsummespel som rubbar folks inre rytm.