BabyBuzz lanseringslunch – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

BabyBuzz lanseringslunch

Tidigare idag var jag och ett gäng andra bloggare, bland annat Jessica, Josefin och Laila från LOPPI på en helt fantastisk lunch och lansering av Liberos produkt BabyBuzz. För nästan två år sedan var jag och Angelica iväg på en annan Liberolunch där de presenterade prototypen av BabyBuzz och vilken utveckling det har blivit sedan den lunchen. För er som inte läst om BabyBuzz innan är det två armband. Ett för mamma och ett för partnern. Tanken är att när mamma känner en spark eller rörelse från bebisen i magen, trycker hon på armbandet och en signal skickas till partners armband som då också “får känns sparken” med en vibration från armbandet. Som jag hade önskat att den här produkten fanns när Angelica var gravid med Alice och Philip.babybuzzlunch_herrochfrulagergren1 babybuzzlunch_herrochfrulagergren2 babybuzzlunch_herrochfrulagergren3 babybuzzlunch_herrochfrulagergren4/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.