Angelica Lagergren

Jessicas och Ibbes paus

Tvillingpodden i samarbete med Trygg-Hansa

Vi är så stolta och glada över att det här avsnittet av Tvillingpodden är sponsrat av Trygg-Hansa. Vi har träffat barnens försäkringsexpert Alexandra Gahnström och pratat om vattensäkerhet och hur du får din bebis trygg i vattnet. 

I veckans avsnitt är det dags för del två av frågestunden med våra män. (Del 1 är avsnitt 97) Ibbe och Stefan svarar på frågor om sexlivet, eventuella namn på kommande kids och vad de tycker om varandra. Ibbe berättar även om när han och Jessica gjorde slut och Ibbe gick gråtandes med en låda köttbullar genom hela stan. Jag grät faktiskt när jag lyssnade på det här avsnittet på vägen hem från Barcelona i söndags. Det blev lite konstig stämning ett tag under inspelningen och ja, det är sorgligt. Hoppas att ni vill lyssna i alla fall. Det blev en del skratt också. Så mycket skratt att jag nästan kissade på mig på planet… Avsnittet är lite som livet är just nu, upp och ner. 

podd99sv

Tvillingpodden avsnitt 99! Idag spelar vi in avsnitt 100, en milstolpe för oss. Och ett riktigt stort event. Mer om det under dagen, jag har en miljon fjärilar i magen och blir på riktigt alldeles gråtig när jag tänker på att ni som lyssnar väljer att komma och träffa oss. Det trodde jag aldrig när vi startade podden för snart två år sen. Jag älskar er!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Älskar er podd!
    Sen vill jag bara säg att jag tycker att samarbetet med trygg-Hansa är jättebra också. Bra sätt att få in det och man lär sig något som lyssnare, Tycker det om vatten varit bäst hittills.

  2. Nathalie

    Grattis till 100 avsnitt! Ni är bäst. Tack för världens roligaste, ärligaste och ibland mest gråtiga podd! Jag önskar att jag också kunde köpt biljetter, men jag är på andra sidan världen. Hoppas ni får en underbar kväll <3

  3. Evelina

    Lycka till världens bästa tvillingar!!! ???
    You rock och jag är tacksam för att ni delar med er så ärligt och härligt som ni alltid gör.

    Kramkalas!

  4. Therese

    Det var ett oerhört känslostark avsnitt! Jag blev berörd både till skratt och tårar. Jag tycker ni är fantastiska att lyssna på.

    Det ska bli jätteroligt ikväll, då jag och mina vänner kommer för att lyssna på er livepodd!