Angelica Lagergren

Tips mot håll när man springer

Igår när Stefan kom hem från jobbet stack jag och Jessica ut och sprang i spåret. Vi har ett spår som ligger i direkt anslutning till vår tomt och det är upplyst. Helt perfekt! Jag fick jordens håll som strålade ut i höger arm, så pass mycket att jag var tvungen att gå en bit innan jag kunde springa igen. Har ni några tips på hur man kan undvika håll? Eller bli av med det snabbt? Kan man verkligen hålla i en sten eller är det en myt? Vad beror håll på? När jag kom in från springturen sprang Alice fram till mig och skrek ”Ta av skoooorna mammaaaaa”. Så gullig! Hon är noga med att alla som kommer och hälsar på tar av sin jackan och skorna.

PA120655Mysstund i hallen.

PA120654Puss!

PA120652Hon säger så mycket roligt just nu och testar verkligen gränser. När Stefan fotade sa hon ”Alice slå mamma”. Nej, sa jag då. Får man det? ”Jaaa” ropade hon då glatt och tänkte slå mig. Jag pussade henne istället och sa att man måste vara snäll.

PA120657Sen ville barnen pussas, jag älskar när de är gulliga mot varandra. Här ser man dock att Philip har ett ganska hårt grepp om Alices tröja… Hon älskar inte när han håller fast henne och pussarna kan snabbt övergå i drag i håret eller nyp i kinden.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmsan

    Anledningen till varför det ”funkar” att hålla i en sten är för att man fokuserar på något annat, ju hårdare du trycker desto mer fokuserar du på stenen istället för hållet. Så det försvinner inte men du tänker inte på det 🙂 det finns ingen direkt anledningen till varför man får håll, man tror det kan bero på kramp i diafragman eller att man får mjölksyra för att man inte andas tillräckligt djupt. Så pröva att stanna och ta några djupa andetag så kanske det går bort!

  2. Johanna

    Jag får jättelätt håll, tyvärr. Det som funkar för mig är att inte springa för när maten (ju längre ifrån desto bättre), slappna av när jag springer och framför allt försöka få i mig så mycket syre som möjligt när jag andas. Brukar verkligen försöka fokusera på andningen och suga i mig så mycket luft som möjligt i långa djupa andetag. Känner jag hållet börja komma så försöker jag ännu mer få i mig mkt luft… Brukar hjälpa för det mesta.

    Min lilla tjej har också börjat med att hon vill att skor och jacka ska av på alla som kommer hit, särskilt oss föräldrar. Så gulligt!