Angelica Lagergren

Ella Bohlin gästar Tvillingpodden

Tvillingpodden i samarbete med Clique 

Både jag och Jessica är intresserade av förlossningsvården (jag vill ju jobba som barnmorska i framtiden) och blev så glada när Ella Bohlin hörde av sig och ville gästa Tvillingpodden. Vi var på hennes kontor förra veckan och vi hade kunnat intervjua henne betydligt längre än vad vi gjorde. Vi fick in massa frågor från er läsare/lyssnare och vi är så glada för det, tyvärr hann vi inte ställa alla.

Förutom att vi pratar om nedläggningen av BB Sophia, Ellas jobb som innefattar många tuffa beslut pratar vi även om Ellas egna förlossningar. Hennes första förlossning gick väldigt fort, så fort att hon inte hann få någon bedövning. Det tog henne sex år att gå vidare efter förlossningen. Mer om det i veckans avsnitt av Tvillingpodden. Du kan lyssna på itunes, acast, på tvillingpodden.se eller i din poddapp. Missa inte att spana in Ellas blogg och instagram. 

tvillingpodden_avsnittEllaBohlin

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Clique. Clique är en app för dig som vill köpa och sälja second hand på ett smidigt sätt. Du hittar bebiskläderna som vi säljer i appen Clique under namnet ”Tvillingpodden. Klicka här för att komma till vår shop eller ladda ner appen i din mobil. Det är en rosa logga med en diamant på. 

IMG_6679

Alla grejer är till ett väldigt bra pris. Längst ner till vänster ser ni till exempel ett helt kit med Livly-kläder för bara 199 kr. Kommentera gärna om du också använder dig av Clique och säljer saker så ska vi spana in din shop.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej!
    Jag vill tacka för en superbra podd! När jag var gravid fick jag beskedet i v. 35 att bebisen låg i säte. Efter ett misslyckat vändningsförsök fick jag tjata mig till en vaginal förlossningen. Sjukvården där jag bor såg helst att det skulle bli kejsarsnitt. Under denna tiden var det mycket oro för mig och min sambo och det tog väldigt mycket energi för mig att då tjata mig till mina rättigheter. Era poddavsnitt fick mig hålla modet uppe. Tack!

  2. Emelie

    Jag tyckte det här avsnittet blev för lokalt. Mest om Stockholm och BB Sofia. Bor man 10, 20, 30, 40 mil bort är det inte av så stort intresse. Men man kan ju inte glädja alla.