Boktips för barn – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Boktips för barn

På LOPPIS startsida hittar du alltid massa spännande och roliga artiklar. För ett tag sedan var jag med och tipsade om Alices favoritbok just nu. Där får ni även massa andra härliga boktips från andra LOPPI-influencers. Läser ni mycket för era barn? Både Philip och Alice tycker väldigt mycket om när vi sitter ner och läser. Philip tröttnar dock ganska snabbt och det har lossnat en och annan sida från böckerna. Alice kan själv gå och hämta en bok och sätta sig i soffan eller i sin puff och läsa. Eller ja, läsa och läsa. Bläddra, prata med personerna på bilderna och skratta. Så gulligt att se på!

boktips

I början av boken “Alla tre har frukstund” är den ett uppslag med massa ritade ärtor. Jag och Alice brukar sitta och låtsasäta ärtorna och hon matar mig och jag matar henne. Bästa stunden!

Tipsa gärna här nere om de bästa böckerna ni har till era barn. Använder ni er av böcker på paddor och i mobilen till era barn? Det är ju smidigt om man inte vill att kidsen ska riva sönder böckerna. Jag tycker om att läsa högt, det är något Stefan har fått öva på att tycka om. I början tyckte han att det var jobbigt, jag tror att det påminde honom om skolan och stunderna i klassrummet när alla skulle läsa högt. Jag tyckte också att det var jobbigt då.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.