Children’s Climate Prize – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Children’s Climate Prize

I samarbete med Telge Energi

I det här avsnittet följer vi med när Alice hjälper till att rädda miljön. Hon pantar burkar, sopsorterar, handlar ekologiskt och är snäppet bättre i sin bilkörning än sina föräldrar med sin supersnabba elbil.

Den här Papparapporten är ett samarbete med Telge Energi som har instiftat Children’s Climate Prize, ett miljö- och klimatpris som vill uppmuntra och bidra till en ljusare framtid för oss och våra barn. Alice är för liten för att vara med i själva tävlingen men oavsett är det viktigt att vi alla drar vårt strå till stacken.

Fram till den 22 oktober kan du nominera ditt barn i åldern 10-16 som på något sätt gjort en insats för miljön. Man nominerar enkelt genom att ladda upp en film där barnet berättar om sin idé för klimatet. Här kan du läsa mer om hur du gör för att nominera!

Vinnaren av Children’s Climate Prize får en medalj, ett diplom och 50 000 kronor under högtidliga former i Södertälje statshus med efterföljande bankett på Tom Tits den 24 november.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.